Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
beyler warrock ı bayadır oynamıyodum sağlık durumları vb. bir sürü sebepden.. bi geldim gamerfirsde yok nexon diye bi yere geçmiş ama hesap taşınması gerekiyomuş nasıl yapıcam lütfen yardım edin bana
Forumda bu tür konular mevcut. Konu açmadan önce araştırınız ve FORUM KURALLARInı okuyunuz. Tekrarında forum kuralları ihlalinden ceza alacaksınız.
Bizden istediğiniz sorunun ister videolu, isterseniz resimli şekilde anlatımları forumda mevcuttur.
buyrunuz ceza veriniz... hesap taşınmıyo ne yapıyım ? tşaınmıyo yani ceza versen ne olcak 50 lvl hesap gitti
(08-04-2012 05:34 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Forumda bu tür konular mevcut. Konu açmadan önce araştırınız ve FORUM KURALLARInı okuyunuz. Tekrarında forum kuralları ihlalinden ceza alacaksınız.
Bizden istediğiniz sorunun ister videolu, isterseniz resimli şekilde anlatımları forumda mevcuttur.

Alican abi arkadas daha yeni hemen uyari verilmez bence?
Kardeş gitti o hesap. Benim de gitti Smile en iyisi yeni char açman . retailde veriyolar SmileSmile
kesin gittimi ? yeni char da açtım ama ne retail verildi ne bişey..
kesin gitme falan yok. benim o olayla ilgili konum var.

EDIT : KONUYA BURADAN
ya bi yardım edin o zaman arkadaş.
beyler ?? retail verildimi bari onu söyleyin... verildiyse nasıl alıcam
Referans Adresler