Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hayrettin Karalı ve Kürşat Öztürk
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yukarda ismi yazılı kişilerin ıp adresleri tespit edilmiş olup bilişim suçları bölümüne ve avukata verilmiştir Kişiler hakkında hukuki işlem yapılacaktır. İyi forumlar.
Ok Tamam Sorun Yok Smile Adam Majesteyi bana Boş verdi Geri vereyim diorm yok diyor ben mixi istiom dio mixde ne hakkın var la ? Smile
(08-04-2012 02:29 AM)bestofthewr Yazılan: [ -> ]Ok Tamam Sorun Yok Smile Adam Majesteyi bana Boş verdi Geri vereyim diorm yok diyor ben mixi istiom dio mixde ne hakkın var la ? Smile

Kardeşim anlaşma şöyleydi

lPvPlMajeste+50 TL=mixreis
Lan İstemiyorum carını anla lan beni carını geri vereyim diyorum faceden allah kuran ana bacı sevgili kız kardeş sövdün lan bana bilişime ver beni erkeksen ver lan ben carını her zaman veririm.
Bir oyun için hukuki işlem filan vay be Smile
(08-04-2012 02:45 AM)bestofthewr Yazılan: [ -> ]Lan İstemiyorum carını anla lan beni carını geri vereyim diyorum faceden allah kuran ana bacı sevgili kız kardeş sövdün lan bana bilişime ver beni erkeksen ver lan ben carını her zaman veririm.

ver kardeşim çarımı gel facebook'a
atıyo bilişim vermiş avukata koptum akşam akşam sahurda yemek yiyemiyom Big GrinBig GrinBig Grintotos.giftotos.giftotos.gif
arkadaşlar çarını verdim hüseyinin mixreis bilinmeyen bir kişi tarafından şu anda çalınmıştır bilginize..
kimin eli kimin cebinde Big Grin
(08-04-2012 03:02 AM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]atıyo bilişim vermiş avukata koptum akşam akşam sahurda yemek yiyemiyom Big GrinBig GrinBig Grintotos.giftotos.giftotos.gif

Kardeşim o iş pazartesiye kaldı. Şimdiden öye yazdım. Kopmana gerek yok.

Arıca lPvPlMajeste geri alındı.

mixreis başkalarını elinde . Bilginiz olsun.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler