Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Her Akşam Votka Rakı ve Şarap
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Din kurtarıldı.
(08-04-2012 10:16 AM)ekinoks Yazılan: [ -> ]''İNNEDDİNE İNDELLAHİL İSLAM.'' Manası :
Allah indinde tek din İslamdır. ...Ali imran 19
Öteki dinler manasını yitirmiştir Can.

Tut ki Türk değil de ne bileyim Amerikalısın. Annen baban 7 ceddin Hristiyan. Doğal olarak sen de Hristiyansın. Sana biri gelip diyor ki asıl din İslam'dır, İncil değiştirilmiştir. Ne yapardın böyle bir durumda bir düşünür müsün ? Bana bu konu hakkında cevap vermene gerek yok ama ciddi ciddi bir böyle bir durum ile karşılaştığında gerçekten ne yapardın bunun cevabını kendine vermeni diliyorum.

Dip not: Elhamdülillah müslümanım fakat açıkçası bazı soruları kendime sormadan edemiyorum.
(08-05-2012 12:21 AM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(08-04-2012 10:16 AM)ekinoks Yazılan: [ -> ]''İNNEDDİNE İNDELLAHİL İSLAM.'' Manası :
Allah indinde tek din İslamdır. ...Ali imran 19
Öteki dinler manasını yitirmiştir Can.

Tut ki Türk değil de ne bileyim Amerikalısın. Annen baban 7 ceddin Hristiyan. Doğal olarak sen de Hristiyansın. Sana biri gelip diyor ki asıl din İslam'dır, İncil değiştirilmiştir. Ne yapardın böyle bir durumda bir düşünür müsün ? Bana bu konu hakkında cevap vermene gerek yok ama ciddi ciddi bir böyle bir durum ile karşılaştığında gerçekten ne yapardın bunun cevabını kendine vermeni diliyorum.

Dip not: Elhamdülillah müslümanım fakat açıkçası bazı soruları kendime sormadan edemiyorum.

Kusura bakmayın 2 gün rahatsızdım.Giremedim foruma.
İslamda ilk ayet hepimiz bilirizki İkra ( Oku ) dur.
İslamiyet evrensel bir din olma özelliğini taşır.Tüm insanlığa peygamberimiz aracılığı ile araştırıp öğrenmenin değerini anlatıyor.
Ve Yine
“Amentü billahi ve Melaiketihi ve Kütübihi ve Rüsulihi vel Yevmilahiri ve bil Kaderi hayrihi ve şerrihi minallahi teâlâ vel-ba’sü ba’delmevti hakkun Eşhedü en La ilahe illallah ve Eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü”

Manası ” Ben Allah’a Allahın Meleklerine ,Allahın kitaplarına, Allah’ın peygamberlerine, Ahiret gününe, Kadere: iyilik ve kötülüğün Allah’ın yaratması ile olduğuna inandım. öldükten sonra dirilmek hak’tır Ben şahitlik ederim ki Allahtan Başka Tanrı yoktur. Yine şahitlik ederim ki Hz. Muhammed (s.a.v.) Allah’ın kulu ve Peygamberidir.”

Duasında "tüm Peygamberlerine" ve "tüm Kitaplarına" iman ettik diyebiliyoruz.
Kafirler bunu kabul etmiyor.
Bence işte biz bu yüzden Elhamdülillah Müslümanız.
Yalnız 'Votka, Rakı ve Şarap' karışırsa dağılırsın. Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler