Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: grupta oynamak için !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
TIKLA kayıt ol ve indir

indirdikten sonra kurulumunu falan yapın settingsten Türkçe yapın sonra

yukardan topluluk >> ağlar >> private networks

[Resim: k5yJu.png]
bilgilerini girin sonra oyundan multiplayer add server isim koyun sonra ip yerine 7.39.136.236 yazın ve girin iyi eğlenceler

Edit : tunngle sistemi lag mag bişi yaparsa hamachiden 2-3 grup yöntemine dönücez ve eğer grup sistemi tutarsa vps server alıcaz beratla o zaman server ın hiç bir şekilde kapanma şansı olmayacak
Nedir bu minecraftmi ?¿?
Ya Captcha'yı bulamadım üye olamıyorum Big Grin Big Grin Big Grin
(08-03-2012 10:46 PM)SteeLBaskan Yazılan: [ -> ]Nedir bu minecraftmi ?¿?
evet
(08-03-2012 11:00 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]
(08-03-2012 10:46 PM)SteeLBaskan Yazılan: [ -> ]Nedir bu minecraftmi ?¿?
evet

Teşekkür ederim.
(08-03-2012 10:33 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Edit : tunngle sistemi lag mag bişi yaparsa hamachiden 2-3 grup yöntemine dönücez ve eğer grup sistemi tutarsa vps server alıcaz beratla o zaman server ın hiç bir şekilde kapanma şansı olmayacak

Korsan girebilecek mi o zaman ?
(08-03-2012 11:13 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(08-03-2012 10:33 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Edit : tunngle sistemi lag mag bişi yaparsa hamachiden 2-3 grup yöntemine dönücez ve eğer grup sistemi tutarsa vps server alıcaz beratla o zaman server ın hiç bir şekilde kapanma şansı olmayacak

Korsan girebilecek mi o zaman ?

evet
Girdim güzeldi yanlız ben dilenmekten oynayamadım yok kömür yok yatak yemek Big Grin Big Grin Big Grin
Vps server arayışlarındayım, mümkün olan en kısa sürede şu hamachi ve türevlerinden kurtulmak istiyorum.
Olmuyor tungle adı ne minecraft warrockmu
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler