Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Assasins Creed vs Prince of Persia
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
PSP'de oynamayın çok kötü ya pspde sıkıcı oraya buraya gidiyorsun filan Big Grin
Çok iyi yapmışlar sonuna kadar izledim.
bence çok saçma asassins creed ayağıyla dövüşmez genellikle counter kill yapar.
eğer prince of persia the sands of time warior within the two thrones the forgetten sands deki adamsa öldürür çünkü burda işler kumla geçiyor hep kumla.
eğer prince of persia 2008 vs asassins creed yparsa prince of persia 2008 de ki peri olmassa asassins creed yener.
Bence saçma olmuş Ss.gif ben assasin daha çok seviyorum ayrica smakdown gibi olmuş Smile
Gerçeğe uygun olmamış ama zevkle izledim, Teşekkürler.

(08-03-2012 07:09 PM)tarayan Yazılan: [ -> ]bence çok saçma asassins creed ayağıyla dövüşmez genellikle counter kill yapar.
eğer prince of persia the sands of time warior within the two thrones the forgetten sands deki adamsa öldürür çünkü burda işler kumla geçiyor hep kumla.
eğer prince of persia 2008 vs asassins creed yparsa prince of persia 2008 de ki peri olmassa asassins creed yener.

kardeşim eğlencesine yapılmış bir video ne bekliyordun?

(08-03-2012 09:13 PM)SteeLBaskan Yazılan: [ -> ]Bence saçma olmuş Ss.gif ben assasin daha çok seviyorum ayrica smakdown gibi olmuş Smile

evet smackdown gibi.
Referans Adresler