Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: cephane doldurma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Az önce zombi oynarken ara ara mermim doldu kendi kendine. Ammo dolum yerinde bekleyip ammo dolum işlemi bitince çıkan ses çıktı ve ammom fullendi. Birkaç kez oldu bende. Bug mu var acaba..?
Bazen zombilerden ammo çıkıyor. Eğer onların üstünden geçtiyseniz fullenmiştir. Aynı durum can doldurma için de geçerli.
Bu farklıydı cephane dolma sesi geliyordu arkasından fulleniyordu. Hack kullanan biri oyunda başka oyuncunun cephanesini hackle doldurabilir mi bu şekilde. Aklıma o geldi şimdi.
Hack programında öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Kişisel program çünkü Smile Sesi kaydedebilirsen daha iy olur.
Bana da bazen böyle oluyordu. CQC'de Red Clover oynarken oyunun hatası sonucu assualt iken canım azaldığı zaman hack gibi bana da medic doluyordu. Allah'tan ss almamışlar Smile
Kardeş bu ammo dolum olayı hafif bir kasmadan hemen sonra mı oluyor ? Eğer öyleyse bendede oluyordu bi ara Smile Kasmadan kastım pc donması.
(08-04-2012 12:20 AM)osskas Yazılan: [ -> ]Kardeş bu ammo dolum olayı hafif bir kasmadan hemen sonra mı oluyor ? Eğer öyleyse bendede oluyordu bi ara Smile Kasmadan kastım pc donması.

Normalde oyun benim bilgisayarımda güzel akar ama o olay olduğunda oyunda hafif kasılmalar oldu.
Referans Adresler