Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeter be mixreis
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar çarımı yine çaldı. Takas etmiştik ama o çar yine çalındı. çarın e-posta almıştım ama e-postaua erişim yok diyor. Napıcam yardım edin ? Sad Sad Sad Sad Sad
Elimizden bir şey gelmez. Takas sırasında WTR üyeleri hiç bir sorumluluk almaz. Tamamıyla almadığınız önlemlerden dolayı düşmüş olduğunuz hata. Zaten daha önceden de çaldırmıştınız. Sütten dili yanmak tabiri sanırım sizin için geçerli değil Smile Başınıza gelmiş kötü olayı tekrar yaşatmak biraz garip oluyor ki bu durum sonrasında size forum ekibi olarak yardım edemeyiz.
(08-03-2012 04:45 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Elimizden bir şey gelmez. Takas sırasında WTR üyeleri hiç bir sorumluluk almaz. Tamamıyla almadığınız önlemlerden dolayı düşmüş olduğunuz hata. Zaten daha önceden de çaldırmıştınız. Sütten dili yanmak tabiri sanırım sizin için geçerli değil Smile Başınıza gelmiş kötü olayı tekrar yaşatmak biraz garip oluyor ki bu durum sonrasında size forum ekibi olarak yardım edemeyiz.

Evet gemişti. Ben çarımı vermiştim. Ama adam dediki bilgileri alınca takas edicez dedi. Neyse ki bilgileri aldık. Çarları takas ettik. Her şey bundan sonra yaşandı. Yardım olark ticet fln. önerir misiniz ?
Nexon firmasının bu tür kişisel olaylarda yardım edeceğini sanmıyorum. Tamamıyla sizin hatanız.
Buna mixreis nickli carımı verdim bende majestede oynuyordum. Majestenin bütün itemlerini silip verdiler bana ben ise carımı full itemli full dinarlı olarak verdim sonra bu bana gece pm attı carımı caldın mixi falan dedim buna bütün bilgileri aldın dedim bu bana sövüyor ana bacı allah kitap kız kardeş sevgili aklınıza gelmiyecek şekilde ya kardeşim diyorum benimle alakası yok diyıorum majeste bende diyorum bu yok yine allah kitap din sövüyor.
şu dangalağı banlayın ya.
Ne çarmış arkadaş.
Aklı basında bir adam neden çar takas ederki hiç anlamam Ss.gif
(08-03-2012 04:48 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Nexon firmasının bu tür kişisel olaylarda yardım edeceğini sanmıyorum. Tamamıyla sizin hatanız.

ben seni bir önceki konunda uyarmıştım benımkide çalındı 64 leveldı m045.gif
arkadaşlar benim bu mixreis ile bi ilgi alakam yoktur benim nickim m1xcoo0 olduğu için söyleme gereği duydum yani bilgilendirme amaçlı
mixreis'in charı gayet iyi diye biliyorum faması falan vardı yani vasat değil Smile

niye değiştirdi ? senin charın neyine yetmiyor sen neyin peşindesin ?
(08-03-2012 05:56 PM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ]arkadaşlar benim bu mixreis ile bi ilgi alakam yoktur benim nickim m1xcoo0 olduğu için söyleme gereği duydum yani bilgilendirme amaçlı
Bende sen yaptım zannettim bilgilendirmen iyi olmuş Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler