Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock yurtdışında (ÇİN) oynanabilir mi?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba kolay gelsin arkadaşlar.Ben warrock un çok eski bir oyuncusuyum.Uzun süre oynadıktan sonra bıraktım.Şimdi de bir bilgisayarıma tekrar indirdim.Benim sorum şu:

Şu an Çin de yaşıyorum.Oyunu indirdim muhtemelen patch indiricek indiremiyor.Nexon un sitesine girmeye çalışıyorum,girmiyor.Burda bu oyun oynanır mı?Oynanıyorsa ne yapmam gerekir bilgisi olan arkadaşlar yazarsa açık bir şekilde çok sevinirim....

Oyuncu adı: arekaptan

Selamlar....
Valla oynarsın heralde ama sana hangi serverlar acık olur bilemem Smile
naptın hocam.
Bana da oynanabilir gibi geliyor ama bilemedim şimdi. Smile Dns falan değiştirmeyi dene olur belki.
Valla server çok umrumda değil tabi Türkiye server ı olsa daha iyi olur.ilk amacım oyuna giriş yapabilmek.İlk olarakoyunu indirdim kurdum sonra sanırsam nexon un sitesinden yama indirmem gerekiyormuş indirdim.oyunu kurdum.yama yı açıyorum warrock bulunamadı(warrock could not be found) uyarısı çıkıyor.Oyunun launcher kısmında 57 patch yüklemesi gözüküyor ama yüklemiyor...
Sallıyorsun gibime geliyor bana çinde yaşıyorum falan. Wr çin yok zaten warrock kore var. Orda yaşıyorsan sorunsuz indirirsin.
Dikkat et çin malı warrock indirme hacı Big Grin
Onunda çakmasını yapmıslardır Big Grin
Sallıyormuyum? İşim gücüm yok burada niye çin de yaşıyorum diye konu açıcam?Azcık bir düşün istersen.İndirdik açılmadı işte varsa bi bilgin yaz.
Korean oynasana ya Smile
Cevap olarak şunu gösterebilirim : http://forums.gamersfirst.com/topic/6598...-in-china/
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler