Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GoldPre + Red Silahlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Birçok arkadaş bu konu hakkında yakınıyo bende bunu sorun olarak görüyorum..

Evet herkes premiumun gelmesini bekliyodu geldi çoğu kişi aldı güzel tamam da şimdi premium alanlara red psg , red xm8 gibi çeşitli silahlar veriliyor.bunu bazı arkadaşlar haksızlık olarak görüyor bende bi nebze onlara katılıyorum. O kadar mühim bi şey değil bi silah için sıkıntıya gerek yokta eşit olaydı eyiydi .

Saygılar..

(Zaten bir değişiklik olmayacağı için birbirimizi kırmaya gerek yok) Smile
O konuların altına bu yakınmanı yazsaydın iyi olurdu.
Afedersin ama neresi haksızlık bunun anlamıyorum? Bu paketler yeni geldi bir süreligine alan bunları yanında hediye olarak kazanıyor o zaman böyle event yoktu ve geleceginide kimse bilemezdi dimi Smile
Ne güzel işte hediye veriyor ilk defa hediyeye itiraz eden biri gördüm Smile
Her işin sonunda hayir vardir bende 1 haftadir nx cekemiyordum çektim red xm8+ gold pre aldim yani hayir konusu.
full item takıldıgım için böyle seylere takılmıyorum item gelse bile takıcak slot yok Smile
(08-02-2012 11:45 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]full item takıldıgım için böyle seylere takılmıyorum item gelse bile takıcak slot yok Smile

Artislikmiydi Ss.gif ? Big GrinBig Grin
(08-02-2012 10:22 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Afedersin ama neresi haksızlık bunun anlamıyorum? Bu paketler yeni geldi bir süreligine alan bunları yanında hediye olarak kazanıyor o zaman böyle event yoktu ve geleceginide kimse bilemezdi dimi Smile
bencedeARTİST
(08-02-2012 11:54 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]
(08-02-2012 11:45 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]full item takıldıgım için böyle seylere takılmıyorum item gelse bile takıcak slot yok Smile

Artislikmiydi Ss.gif ? Big GrinBig Grin

sorunun de dostum ? bana karsı bir takıntı olustuysa söylede bilelim artislik yapıcaksamda warrockta 150 200 lira harcadıgım charla degil gercek mal varlıgımla artislik yaparım sen rahat ol.
geleceğini de bilmezdi de bikaç günlük bari verselerdi Tongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler