o arabayı nasıl aldın.hiç boostum yok benım ya 600 boost vardı onuda yanlışlıkla harcadım

Ne hava atıon benimde 15 bin dolar param var
az önce yarışta 600 bost geldi ne yarıyor bu

(08-02-2012 05:26 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]o arabayı nasıl aldın.hiç boostum yok benım ya 600 boost vardı onuda yanlışlıkla harcadım 
biriktirdim aldım nasıl olsun

Parcaları satmaya calısıyıyorum error diyo

satabilsem hepsi 700.000 falan ediyor
Şu anda 8 Level'm açılan konulara baktım da 10 Levelden sonra para verip kasmaya devam ediliyormuş doğru mu ? Birde ben oyuna baslarken aldığım arabayı kullanıyorum. Yeni araba almak iiçin gerekli yeri açıyorum fakat bana boost olarak ödeme yap diyor. Nasıl düzeltebilirim ?
(08-02-2012 06:06 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Şu anda 8 Level'm açılan konulara baktım da 10 Levelden sonra para verip kasmaya devam ediliyormuş doğru mu ? Birde ben oyuna baslarken aldığım arabayı kullanıyorum. Yeni araba almak iiçin gerekli yeri açıyorum fakat bana boost olarak ödeme yap diyor. Nasıl düzeltebilirim ?
Suan lvl 41'im daha 1 krş bile ödemedim sacmalık , bak dostum araba alırken en altta bi yer var görmüşsündür orda o arabanın 3-4 hali var 1.modifiyeli ve daha yüksek modeli 2. degisik modifiye 3. modifiyesiz ama yeni bunları boostla alman lazım 4. normal düsük modeli bunlar sadece para ile oluyor her arabaya göre degisiyor.
Güzelse başlicam bende NFS'ye beyler yardımcı olursunuz

Ben suan 5 lwl im yarışlarda boost geliyormu

Bu arada herkez ismini yazsın ve burak`ın grubuna gelin benim adım:IIP0LISII