Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Football Manager 2013
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle FM 2013''de en dikkat çeken yenilik oyunun Türkçe dil desteği olacak olması.Lakin satışlar azalır da yine herkes korsan alırsa FM 14 de Türkçe dil desteği olmayacağı açıklandı.

Şimdi de bir diğer yeniiğe gelelim.Benim en sevdiğim yenilik.Transfer sistemi kökten değişecek.Eskiden 11 milyon dolarlık oyuncuya 10 mlyon dolar verince pazarlk bile yapmazlar hayır derlerdi.Ve Real Madrid (başka takımlar da olabilir) Messiyi 100M DOLARdan istee bile verilmezdi.Ama artık her şey değişiyor.Yeni sistemde pazarlık çok sıkı ve zevkli olacak.Takas sistemi gelişti.Ve bunun gibi birçok yeni özellik geldi.
level.com.tr'den alıntıdır.

FM 2013 yaklaştıkça bende de heyecan artıyor. FM 2012 artık sıkmaya başlamıştı. Hele ki şu transfer&takas ve pazarlık sisteminin baştan aşağı yenilenmesi heyecanımı bir kat daha arttırdı..

Bakalım umduklarımızı FM 2013'te bulabilecekmiyiz Smile
12yi orjinal aldım sırf 13de türkçe olma olasılığı var diye 13ü kesin alırım.

O transfer olayı gerçekten fmde kabusdu. Dandik bir oyuncunun değeri 1 milyonda 3 milyona satıyorlar falan gençse zaten 5den aşşa inmiyor Big Grin ama takasda çok saçmaydı mesela eskişehire serdar kesimalı verip yerine potuku almak istiyorum yinede 8.5 milyon euro istiyorlar bunu düzeltirlerse tadından yenmez Big Grin
Almam.
Büyük Bi İhtimalle Almam.Ama Aladabilirim.
Torrent ne için var Big Grin
Sonra kızıyorsunuz ama neden Türkçe çıkarmıyorlar diye Smile
FMGraphics yapmasaydı yine ingilizce oynayacaktık 13'ü Smile

Transfer olayı gerçekten harika olucak gibi böyleyse..
Şu temsilci ücretlerine de bi ayar çekmeleri gerekiyor. 5 milyon verdiğin oyuncuya temsilcisi 2 milyon istiyor. Saçmalık yani..
Nerde championship manager ozledım valla 2010 ıle oynuyoruz hala Smile FM 2012 kullanıslı gelmedı bana gorus farkı vardır ben begenmedım ama 2013'ude denemekte mecbur kalıcaz CM cıkmadıgı için Sad
CM 03/04, FM 2005 & 2008 benim için efsanedir.. Çok eksik var oyunda umuyorum bunlar çözüm bulur.
En büyük sorunlardan biride takım popülerliği. Her şey kupa almaya bağlı..
Transfer olaylarını pek gerçekçi bulmadığım için orjinal almamıştım. Hem Türkçe olması hem de sistemin değişmesi sebebiyle orjinal alabilitem fazla
Referans Adresler