Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Süresiz Silahlar Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(08-02-2012 11:46 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(08-02-2012 11:25 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(08-02-2012 11:03 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Süresiz silah mı varmış 0.o

Hele hele hele hele hele utanmadın mı hala ?

Sen nediyorsun oloom

Retail silahlar, eskiden oyun kendi çapında takılırken, pek oyuncusu yokken ve yeni başladığı için yapılmış bir eşya türü. Artık oyuncu çok olduğu için ve bunlardan iyi para çıkar mantığıyla retailleri çektiler ve süreli eşya türlerini sundular. Getireceklerini sanmıyorum açıkcası. 10 senelik Famaslardan bahsedersek, GF firması tamamıyla kâr elde etmek için yapmış olduğu oyununun içine eden ve ucuza satarak zararı kapatmak adına yapmış olduğu bir eşya türü. Yani 10 senelik bir daha gelmez. Retailinde pek geleceğini sanmıyorum. Şahsi fikrim böyledir.

Saygılı Ol ! Saygılı OL ! SAYGILI OL !!!11 Big Grin
(08-02-2012 11:29 AM)sukru* Yazılan: [ -> ]
(08-02-2012 11:09 AM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]
(08-02-2012 11:04 AM)sukru* Yazılan: [ -> ]retailden bahsediyor

Vallahamı ?

cevap verirdimde profilindeki 13 yasında ibaresini görünce muhattap bile olmamam gerektigini fark ettim

ver ver senin gibilerin kufur etmesini alısıgız bız kucukler .
Bu gamerfirst çok akıllıca davrandı.
Çok iyi hatırlıyorum son zamanlarında silver 7,95 usd civarındaydı.
Aynı zamanda 7 usd ye gold pre famas ve gold m7 vermişti Big Grin

Sen nediyorsun oloom

Retail silahlar, eskiden oyun kendi çapında takılırken, pek oyuncusu yokken ve yeni başladığı için yapılmış bir eşya türü. Artık oyuncu çok olduğu için ve bunlardan iyi para çıkar mantığıyla retailleri çektiler ve süreli eşya türlerini sundular. Getireceklerini sanmıyorum açıkcası. 10 senelik Famaslardan bahsedersek, GF firması tamamıyla kâr elde etmek için yapmış olduğu oyununun içine eden ve ucuza satarak zararı kapatmak adına yapmış olduğu bir eşya türü. Yani 10 senelik bir daha gelmez. Retailinde pek geleceğini sanmıyorum. Şahsi fikrim böyledir.

illa dalga geçiceksiniz
(08-02-2012 02:11 PM)l3osslife Yazılan: [ -> ]

Sen nediyorsun oloom

illa dalga geçiceksiniz

dalga geçmedik Sad
(08-02-2012 11:27 AM)KérémDilşékér Yazılan: [ -> ]Yha Bende Anlayamadım Neden Böyle Davranıyorsunuz?. Adam Daha Yeni Başlamış Olabilir.

Yha derken gülüm?

Belli değil o silahlar açıklama yapılmadı. Bize de vahiy inmediğine göre...
bence gelmez
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler