Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Ticket
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar Warrock bilgilerim 1 kişinin eline geçdi ıd şifre ve isim soy isim sadece. bunları öğrendi ama e-posta ve şifresi bende ama doğum tarihimi unuttum oda ticket atmış. çarla bilgileri öğrenmek için bana kim yardım edebliir kim buna göre ticket hazırlayabilir ? şimdiden teşekkürler.

toplam 3 ticket attım ya. 1tanesini almanca attm hemde oda 2 tane atmış yani onunkininn 2side almanca kimse cevap vermiyor forumdan niye ? gmler hiç ilgilenmiyor ya
1- Forumda GM destegi yok artık.

2- Merak etme ayrı bir ticket hazırlamana gerek yok yapman gereken tek sey müsteri destek sayfasına gir ticket atılan yerin altında *view tickets* yani yazdıgın ticketleri gör diye bisey var ona bak orda adamın yazdıgıda senin yazdıgında var hangisine önce cevap gelirse oku ne yazıyorsa orda sen hızlıca yap bu kadar basit Smile
Cevap Gelse Kardeşim Birde Smile ayrıca Yardımların İçin Teşekkürler Smile
Bende sifre degismek icin ticket attım 4 gün önce meger ismimi yanlıs yazıyomusum verdiler bütün bilgileri en fazla 3 gün sürüyor ticketin gelmesi Smile ayrıca e-posta olmadan bisey yapamaz diye biliyorum
İtemlerin Silinmesi Gibi Bir Durum Söz konusu Kardeşim Yoksa mühim Değil : )
Ticket destekte çalış işlerin nasıl yürüdüğünü anlarsın. Sabır denen bir şeyi öğrenin artık. Yoğunuz anlatabiliyor muyum yo-ğu-nuz. Bizim şifre değiştirme bilgi verme yetkimiz yok. Sadece NXFallen 'ın var o yüzden o da tek başına çalışıyor. Bu sorunlarla gelen sadece 2-3 kişi yok 100'lerce kişi var, 2-3 tane ticket atmak hızlandırmıyor işi aksine senin gibi sorunu olanların işini geciktiriyor. 1 tane atıp beklemek neyinize yetmiyor arkadaş.
Arkadaş Tamam bilmiyorduk sert Çıkış yapma adam tek çalışıyormuş tamam.
Referans Adresler