Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bad Video Card
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar gördüğüme göre forumda minecraft la ilgilenen çok.Bende oynamak istiyorum.Bir süre oynamıştım.Ancak bilgisayara formattan sonra oyuna girmeye çalıştığım zaman bad video card drivers hatası alıyorum.

SS:[Resim: c909ddd312f5893675f6de6ea22a26d4.png]

Ekran kartını güncelle dediler kendim uğraştım olmadı tamire gönderdim.Yinede bir düzelmede olmadı.Yardımınızı bekliyorum.Şimdiden sağolun. Smile
Benim arkadaşımında böyle olmuştu ekran kartını güncelledik olmadı. Belkide yeni pc almalısın? Big Grin
ekran kartı
java
Java yıda güncellemiştim Sad
(08-02-2012 12:27 AM)İnanç Yazılan: [ -> ]Benim arkadaşımında böyle olmuştu ekran kartını güncelledik olmadı. Belkide yeni pc almalısın? Big Grin

Bir hata için yeni pc bizim 5 tane fabrika var zaten Big Grin
Oyunu oynamıyorum ama bu kadar görüntü kalitesi için bad video kart çok saçma Big Grin
(08-02-2012 12:39 AM)naviox1 Yazılan: [ -> ]Oyunu oynamıyorum ama bu kadar görüntü kalitesi için bad video kart çok saçma Big Grin

Bende başta bunu kaldırmayan pc var mı acaba demiştim 1 hafta sonra sonuç bu.Burdan asla büyük konuşmayacağımı öğrendim AngryAngry
(08-02-2012 12:39 AM)naviox1 Yazılan: [ -> ]Oyunu oynamıyorum ama bu kadar görüntü kalitesi için bad video kart çok saçma Big Grin

[Resim: t1obI.jpg]
Öh. Bu doku paketinin adı ne?

sanki blueray full hd oyun oynuyosunuz Big GrinBig GrinBig Grin
(08-02-2012 01:12 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Öh. Bu doku paketinin adı ne?

photoshop o Big Grin keşke olsa
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler