(08-02-2012 01:07 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Sanki siz hayatta kalma modunda o blokları bulup, kırıp oraya koydunuz ha?
ben öyle bir şey dedim mi gülüm sadece biz öyle şeyler koymadık dedi bende creative olduğunuz için gerekmedi her şey hazır dedim
(08-02-2012 12:54 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Biz raylara hiç redstone torch diye bişey koymadık ki 
Onlar tek şalter ile bütün sistemi çalıştırıyorlar. O yüzden kırmızı taş tozu ile etrafa dökerek seri bağlama falan filan. Biz belli sıralar halinde şalter koyuyorduk ya, onları koymak yerine bu dedektörleri koyarak da olabilir diyor.
(08-02-2012 12:54 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Biz raylara hiç redstone torch diye bişey koymadık ki 
Aynı işi görür yav. Ama torch ile aydınlık oluyo

Şalter daha güvenli oluyo. Bi arıza olunca düzeltmesi kolay
(08-02-2012 02:04 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Şalter daha güvenli oluyo. Bi arıza olunca düzeltmesi kolay
Aynen. Hem bir kaçak falan olursa şalter atar, devre yanmaz böylece
(08-02-2012 02:19 AM)ErayG Yazılan: [ -> ] (08-02-2012 02:04 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Şalter daha güvenli oluyo. Bi arıza olunca düzeltmesi kolay
Aynen. Hem bir kaçak falan olursa şalter atar, devre yanmaz böylece
Arkadan çıkan bi creeperın akış sistemini yok etmesinden sonra tekrar red stonela uğraşmak yerine 1 şalter olayı çözebiliyor.

ne çok mineci varmış burda

(08-02-2012 10:12 AM)lnvictusTR Yazılan: [ -> ]ne çok mineci varmış burda 
Sorma sorma, 1 yıldır oynamadığım oyuna geri başlattılar bunlar beni