Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kutay ile 2. günümüz[Tren yolu]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Ben geçtimde hiç güzel değil menu stili
beyler ben geçtim yeni versiyona, serverda kurdum 1.3.1 gelmek isteyenlere duyrulur. Smile
o kadar yola baktıkça parmaklarımda acı hissediyorum da şu madenlerden falan geçerken çevreyi biraz daha toplu yapsaydınız güzel olurdu
Oraları editlemek yerine doğallığa bıraktık Smile
2 günlük oyuncuyuz daha. Bu arada çok kısa sürede yaptık lan düşününce hızlıymışız bayaa Big Grin servera gelip gezin olm burdan izleyince tam tadı çıkmıyo
İmzamdaki gibi bir sistem yapacağım. Pistonlu taşlardan birini koyup, önüne bir adam dikeceğim. Elektrik geldiği an şutlicak adamı Big Grin
Hiç bitmeyecek sandım bir ara çok uğraşmışsınız :victory.gif
(08-01-2012 11:58 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]İmzamdaki gibi bir sistem yapacağım. Pistonlu taşlardan birini koyup, önüne bir adam dikeceğim. Elektrik geldiği an şutlicak adamı Big Grin

uğraşma panpa önceden yaptık onu bi yüzme havuzu yaptık üstüne mapin en yüksek yerine tuğlalar diktik sonra oraya piston koydun şalteri çekince adam pat aşağıya doğru iniyor sonra tren yoluna çarpmış gibi oluyor ama tam ucundan gidiyor ve suya cup.
Güzel olmuş emek işi bu arada videodaki şarkının ismi ne alican Big Grin
Süper yapmışsınız laa Big Grin ellerinize sağlık
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler