Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hackerlerden kurtulalım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba,
yine bir sorun çözümü ile karşınızdayım. Bu aralar forumda açılan soyuldum, oyuncumu çaldılar gibi konuların çokluğunu gördükten sonra arşivime bakarak size yararlı olan belgeyi buldum.
Biraz yapacağımız işlemden bahsedeyim: Bu yapacağımız işlem Microsoft firmasının bize sunmuş olduğu işletim sistemlerinin içinde var olan, fakat pek bilinmeyen şifreleme özelliği. Bu şifreleme özelliğini kırabilen Microsoft'u da kırmış olabilir ve bunu kırarsa Microsoft'un bilgilerine de ulaşır. O denli sağlam bir şifreleme ile korunur şifreniz.
Her ne kadar bilgisayarınıza şifre koysanız da, kasanın pilini çıkartarak veya administrator'den girerek şifreyi iptal edebiliyorsunuz. Bu yapacağımız işlemde asla geri dönüş olmamakla beraber hiç bir şekilde iptal edemezsiniz.
Yani yapmadan önce iyicene düşünün Smile
Şifreyi iptal edebilmek için sadece format atmanız gerekmektedir veya önceden aldığınız bir imaj var ise onunla da iptal edebilirsiniz.
İşleme başlayalım:
Başlat>Çalıştır> syskey yazıp enter tuşuna basıyoruz.
Çıkan küçük pencerede "Güncelleştir" yazan butona tıklıyoruz.
Karşımıza çıkan pencerede 1. kısımda sisteme koyacağınız şifreyi belirleyeceksiniz. 2. kısımın 1. özelliğinde ise şifreyi bir diskette saklar ve o disketi koyduğunuz taktirde açar. bu özelliği yaparken bir Disket veya CD koymanızı isteyecek. 2. özelliğinde ise şifreyi sürücü belgemize saklayacak ve girişte CD, Disket vb. 2. aparata gerek duymayacağız.

• Resim koymadım çünkü "ay yapamadım" gibi bir mazeret olamaz.
• İşlem sırasında hata yaparsanız sorumluluğu WTR kabul etmemekle beraber geri dönüşü olmayan bir yola girmiş olursunuz. Ahmet Çakar gelip tokat atar size.

Vista için nasıl bir yol izlenir bilmiyorum çünkü Vista kadar dandik bir işletim sistemi yok Smile
Reklam
Kutay ile MineCraft maceramızın 2. gününde uzun çaplı tren seyahati konumuzu incelemeyi unutmayınız.
Ramazan ayı boyunca yarışmaları ile insanları mutlu eden
SahuraKadarDuranlarFanClup
ekibine katılmayı unutmayınız.
Kod:
[b][align=right][color=#800080]Sahura[/color][color=#C71585]Kadar[/color][color=#FF1493]Duranlar[/color][color=#FF69B4]Fan[/color][color=#DDA0DD]Clup[/color]
[/align][/b]
Dostum ben bunu anlamadim simdi ben bilgisayari 1 yil aradan sonra tekrar kurdum calistirdim bi baktim sifre var guvenli calistirdan girince sifre istiyor ben sifreyi bulamadiktan sonra baslat> calistir bu nu nasil yapabilirimki ?
güvenli kipten girdiğin zaman administratore koyduğun şifre ile giriş yapacaksın. Burada anlatmak istediğim, o tarz şifreler kolay kırılabilir fakat konuda anlattığım yol ile kırılması güç şifreleme yapacaksınız.
şimdi anladığım kadarıyla bunda flash bellek yada CD gibi birşeyle mi açıyoruz bilgisayarı hep?
Bilmiyorsan Nasıl yapıcaksın o işlemleri Smile
(08-01-2012 07:59 PM)UnD34D Yazılan: [ -> ]şimdi anladığım kadarıyla bunda flash bellek yada CD gibi birşeyle mi açıyoruz bilgisayarı hep?

Sadece bir özelliği bu. İstersen CD yada flash bellek gibi araçlarlı kullanmadan da açabilirsin. Bu şifreyi hoşgeldiniz yazısı çıkmadan önce geliyor. Sadece tamam ve yeniden başlat butonları var.
Alican imzan süper Big Grin
(08-02-2012 08:22 AM)ekinoks Yazılan: [ -> ]Alican imzan süper Big Grin

Gerçekten Ha Smile
Referans Adresler