Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kredi kartı ile siteden alışveriş
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kredi kartı ile nexonun sitesinden 10.000nx çeksem bu nx'in ücreti dışında herhangi bir para kesiliyor mu ?
Çekkilmiyo diye biliyorum. Nx sitesinden 9500 telefonla çektim onda bile para almadı
BEN 25 000 NX ALDIM
iÇİN RAHAT OLSUN KESİLMİYOR
(08-01-2012 01:55 PM)159456s Yazılan: [ -> ]Çekkilmiyo diye biliyorum. Nx sitesinden 9500 telefonla çektim onda bile para almadı

operatör ücreti ?
Telefonlar alınca 0,5 kr dediğin gibi operatör ücreti..
Diğer işlemlerde herhangi bir ücret kesilmez..
Oyunun mobil ödeme sistemi gayet iyi. En azından XGame gibi 10TL verip 4TL kredi almıyoruz Big Grin Komiğime gitti Big Grin
Gamefirst zamanında sitesinden telefonla atıyorum 2000 G1 çektiğim zaman fiyatı 15 TL ise katlıyor ve 30 TL gibi bir para kesiyordu. Şimdi öyle değil miymiş ?
(08-01-2012 02:08 PM)Rumplestiltskin Yazılan: [ -> ]Telefonlar alınca 0,5 kr dediğin gibi operatör ücreti..
Diğer işlemlerde herhangi bir ücret kesilmez..
Alıcaksan eger bi faturamatike git ordan kendine kac paralık istiyorsan paysafecard var onunla al en basit-rahat-güvenli olanı bence üstünde 16 haneli kod var onu yazıyosun alırken bitti baska bisey yok , eger istersen ÖMden ulas en yakın faturamatik yerlerinden link atarım sana!
yerleri bende bilmek isterim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler