Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İşlemcimi SATIYORUM.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İşlemci 1 Aylıktır tertemizdir. Eger satın almak isteyen varsa bana öm ile ulaşabilir cazip bir fiyata bırakacagım.
AMD FX X4 4100 SOKET AM3+ 3.80GHZ 12MB CACHE 32NM
İŞLEMCİDEN memnunum ama paraya ihtiyacım var.
OverClock Potansiyeli Dünyanın 1 numarası denilebilir Stok fan ile 4.6GHz Ye yükseltilir ek bir sıvı soğutma sistemi vesayreyle rekor kırılabilir. Fiyatı 200 TL DİR Bence cazip bi fiyat 200 Tl ye 4 çekirdekli bi işlemci bulmak zor. Onbellegi NM si belli İşlemci soketi AM3+ dır. İlgilenenler alta yazarsa sevinirim BF3 TE 120 fps 60 fps arası alıyorum anlayacagız gayet akıcı piyasadaki hertürlü oyunları oynayabilirsiniz yanına bi ekran kartı alırsaniz ne iyi size beyfendi
Zaten sen konu açmamışmıydın daha önce yoksa benmi yanlış hatırlıyorum =?
(08-01-2012 09:03 AM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ]Zaten sen konu açmamışmıydın daha önce yoksa benmi yanlış hatırlıyorum =?

Bilgileri yazmamıştım Wink
Gerçekden güzel işlemci ama bilinçli insan %25 indirimi beklediğinde 223 Tl ye aynı işlemciyi sıfır alır ve vade farksız 10 taksit yaptırır. Ama kredi kartı bulamam diyen olursa uygun fiyat işlemciyi tavsiye ederim
(08-01-2012 09:34 AM)Mustafa AKDOĞAN Yazılan: [ -> ]Gerçekden güzel işlemci ama bilinçli insan %25 indirimi beklediğinde 223 Tl ye aynı işlemciyi sıfır alır ve vade farksız 10 taksit yaptırır. Ama kredi kartı bulamam diyen olursa uygun fiyat işlemciyi tavsiye ederim

Vatanda şu an 250 Lira Ancak indirim internet alışverişinde oluyor.
(08-01-2012 09:41 AM)lnvictusTR Yazılan: [ -> ]
(08-01-2012 09:34 AM)Mustafa AKDOĞAN Yazılan: [ -> ]Gerçekden güzel işlemci ama bilinçli insan %25 indirimi beklediğinde 223 Tl ye aynı işlemciyi sıfır alır ve vade farksız 10 taksit yaptırır. Ama kredi kartı bulamam diyen olursa uygun fiyat işlemciyi tavsiye ederim

Vatanda şu an 250 Lira Ancak indirim internet alışverişinde oluyor.

Yanlışın var ben daha geçen pazargünü %25 indirimle 3 parça aldım HD6850 250 TL, 500 W Psu 121 TL, işlemci fan 24 TL şimdi bak bakim aynı ekran kartını kaç lira ? Param olsaydı senin işlemcinden alacaktım napalım çalışmaya devam II4 işlemcim var ama senin ki daha iyi o yüzden almak istiyorum Smile
Memnunum Vallaha performansı güzel. Öneririm victory.gif
Eski konunuzu güncelleyebilirdiniz yeni konu açmak için. Siz yapmamışsınız ben yaptım. Buradan devam.
Referans Adresler