Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FIFA 99
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ronaldinho akarTR
Ben en eski Fifa 2000 oynamıştım süper birşeydi.
99 grafikleri berbat bende pes 2012 war o biraz iyi
(08-01-2012 03:10 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]99 grafikleri berbat bende pes 2012 war o biraz iyi

99 yılında göze ne kadar hoş geliyordu o grafikler Big Grin
2001 miydi yoksa 99 mu hatırlamıyorum ama birinde Beckham la ortasahadan vurduğumuz toplar mükemmel bir şekilde falso alarak ve arkasında bir ışık bırakarak gol giriyordu. Kaleciye kayarak kırmızı kart ya yeniyordu Smile

Ben 12 yi indirdim, 1-2 yama kurdum ve menejerliğe başladım. Oyunun arayüzü ve menejer menüsü gerçekten hoşuma gitti, oynayacağım bakalım Smile
(08-01-2012 03:42 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]2001 miydi yoksa 99 mu hatırlamıyorum ama birinde Beckham la ortasahadan vurduğumuz toplar mükemmel bir şekilde falso alarak ve arkasında bir ışık bırakarak gol giriyordu. Kaleciye kayarak kırmızı kart ya yeniyordu Smile

Ben 12 yi indirdim, 1-2 yama kurdum ve menejerliğe başladım. Oyunun arayüzü ve menejer menüsü gerçekten hoşuma gitti, oynayacağım bakalım Smile

aynen katılıyorum kaç sefer bilinçsizce kaleciye kayıpta 5 kırmızı kart sonucu hükmen malup sayıldım Big Grin
99 yılına göre 2012 daha iyidir tabii, saçmalayan arkadaş.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler