Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Saça ara makas
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba kıvırcık ve dalga karışımı tuaf bir saçım var düz degil hiç ara makas attırmadım araştırıyordum internetten bulamadım pek bir şey ara makas attıran varmıdır nedir ne işe yarar filan bilgi verırımısınız şimdiden teşekkür ederim.
dalgalı olması saça ayrı bir hava katıyor. benimde kısayken düzdü, şimdi kıştan beri uzattım saçların arkası yukarıya doğru kıvrılıyor, birbirine karıştı çoğu. ne biliyim bana güzel geliyor.
bunu buldum: http://www.frmtr.com/saglik/3010448-ara-...tilir.html
Saç kısayken güzeldir, uzunken de güzeldir. Ama kısa-uzun arasındayken korkunçtur. Ara makas o duruma çevirir Big Grin
Anladım denemek lazım yani bakalım sonuç ne olucak Big Grin Big Grin
Hayatımda 1 kere ara makas attırdım o da meraktan. Ara makas ile işlem yapılırken birazcık aah diyesin geliyor Big Grin
Saçını kısaltmıyor, inceltiyor. Mesela berber tuttu saçını atıyorum eline 100 tel saç geldi ara makasla orayı kestiğinde atıyorum 50 tanesi gidiyor.
Benim bildiğim bu ve hangi berbere gidersem gidim benim saçımı ara makasla kesiyorlar. Benim dememe kalmıyor.
Benim saçlarımda kıvırcık bonus diyebiliriz hani Big Grin Ben saçımı hiçbir zaman kestirmem arada sırada ara makas vururum o kadar iyi oluyor bence Smile
Berbere göre değişir kazmalara gitme mahfeder saçını
Referans Adresler