Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: EFE İÇİN ACİL İLİK ARANIYOR
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Kemik iliği konusunda bilgi almak için: http://www.kemikiligi.org/

[Resim: b982y.jpg]

SADECE ÜZÜLMEYİN YARDIM ETMEYİ DENEYİN LÜTFEN
Allah yardımcısı olsun Sad
Gerçekten çok zor, Allah kimsenin başına vermesin.

Bugün kemik iliği bağışını izledim, gerçekten zor bir operasyon.
Bağışlamayı düşündüm ancak, operasyonu gördükten sonra dayanamam.
Allah yardımcısı olsun
Efeye ve onun gibi kardeşlerimize
Allah yardımcısı olsun benim izmire gidebilme veya yakın çevremde böyle bir şey olsun hiç düşünmeden veririm ama buna nasıl gidebilirim ki .s
Değerli Mete kardeşimin ne kadar hassas olduğunu biliyorum ve açmış olduğu konudan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Hayatı daha da yaşanabilir bir hale getirmek için mücadele etmeliyiz.Sorumlu ve duyarlı bir yaklaşımla hayatımıza yön verirken, toplumsal ve evrensel hayatı olumlu etkileyebilecek her türlü girişimin öncüsü ve takipçisi olmalıyız.

Tahmin edemeyeceğimiz ve öngöremediğimiz sağlık sorunlarının potansiyel adayları olarak bizler, neticelerinin isabetli olduğunu öngörebildiğimiz bazı konularda daha fazla duyarlı davranarak insanlara faydalı olabiliriz.Organ bağışı, varlığımızın sona ermesinden sonra bile hayata umutla bağlanan insanlara faydalı olacağımız bir iyiliktir.Organ bağışında bulunmayı unutmayın lütfen.Düzenli olarak kan bağışında bulunmak sağlığımız açısından olumlu bir gelişme olduğu gibi, bağışladığımız kanla hayata tekrar tutunan insanların yüzündeki gülümsemeye ortak olduğumuzu da unutmamalıyız.

Hayata sevgiyle sarılın.Zaman, yüreğinizdeki sevgiyi sonsuzluğa taşıyacaktır.
Referans Adresler