Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Levelım Düştü ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle herkese selam.
Ben Warrock'a girmeyeli belki de iki sene olmuştu. Levelım 20 veya 21'di.
Dün oyunu indirdim tekrar dedim ara sıra girerim. Önce şu Nexon denilen hadiseyle karşı karşıya kaldım. Sonra internetten bulup hesabımı oraya transfer ettim.

Şimdi oyuna giriyorum ben o eski charı geri döndürmek için ne yapmalıyım ? Şimdi level 1 gözüküyor yeni bir karakter açmışım gibi. Nexona transfer olunca böyle mi oldu ?

Bir de ben yasaklisite'den indirmiştim oyunu. Gamersfirst'in sitesinden indirsem eski hesabımla mı devam ederim ?

Şimdiden teşekkürler.
Yasaklı site?
(07-31-2012 12:56 PM)VvvRusher Yazılan: [ -> ]Yasaklı site?

gzginler yazmıştım öyle çıkmış
Bu siteden ara.
İndirme linki var.
İkincisi hesabını taşımamıssın.yeni hesap açmıssın anladığım kadarıyla
sanırım hatayı buldum. şimdi oyunu login yaptığımız yerdeki isimle oyunun içindeki isimler farklıydı. benim birinin sonunda 121 birinin sonunda 12 yazıyodu.

ben de dün bunu unutup önce giriş yapıp bana içerdeki nicki girin dediğinde başka yeni bir nick yazdım. şimdi otomatik olarak ona atıyo.

eski isme yani 12 ile bitene girmem için ne yapmalıyım ?
(07-31-2012 01:14 PM)ekinoks Yazılan: [ -> ]Bu siteden ara.
İndirme linki var.
İkincisi hesabını taşımamıssın.yeni hesap açmıssın anladığım kadarıyla

peki taşıma işlemini nasıl yapıcam ?
Zaten GamersFirst kullanıcı adı ile Nexon kullanıcı adını birleştirdiğiniz zaman, Nexon kullanıcı adı ile giriş yapacaksınız oyuna. Aksi taktirde hata yaptığınız zaman 1 level oyuncu ile oynarsınız oyunu. Eğer bu hataya düştüyseniz geri dönüşü yoktur ve ister gezginlerden olsun, isterseniz başka bir siteden olsun. Hepsi aynı dosyalar olduğu için böyle bir girişim yapmanıza gerek yoktur.
bi de buna bak..
40 level msn gitti girebilyodum fakat pre alamıyordum .yeni hsap açtım 26 level oldum . Gamerfirstte kaldı. Nexon 'a hesap açtım suan 26yım..Ama hala deli gibi oynuyorum. Saçmalıklar bütünü. Aç yeni hesap oyna.
şimdi gamersfirst'in sitesinden girdim orda hala eski nick gözüküyor.

ne karışık işlermiş gitti mi şimdi 20 level
(07-31-2012 01:22 PM)asiruh121 Yazılan: [ -> ]şimdi gamersfirst'in sitesinden girdim orda hala eski nick gözüküyor.

ne karışık işlermiş gitti mi şimdi 20 level

20 level bir şey değilki al pre kısa süreede kasarsın
Geçmiş olsun dostum. Zaten 21 level çok yüsek değil 1 ayda kasarsın Wink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler