Arkadaşlar aranızda BlackShot oyununu oynayanlar, oyun hakkında yorumlarını buradan paylaşabilirler mi acaba ?
Bu oyunu gerçekten merak ediyorum,
Türk oyuncusu oyunu beğendimi ?
Oyun içinde ki muhabbet nasıl ? ( Çok küfür veya saygısız tavırlar var mı ? )
Oyun yönetimi ve oyun dışı desteği nasıl ?
Eventler nasıl yapılıyor, lokalizasyonu başarılı mı ?
Bu soruları merak ediyorum açıkçası.
Google mod on?

Hayır, google ile alakası yok gerçekten ilgili arkadaşlara soruyorum.
Silah grafikleri aşırı derecede dandik. Kalemle çizilmiş gibi duruyor ama çevre için aynı şeyi söyleyemem. Onlar biraz daha iyi. En azında warrock'un düşük grafikleri kadar. Bir kere girdim de bildiğimiz aşırı basit bir FPS işte. Basit olmasını geçelim birde sistemi falan fazla dandik.

Oyun içindeki muhabbet sanırım burda'da yaş sınırı baya bır dusuk onume gectın fılan dıye adama sovuyorlar cok vurunca aynı sekılde.Hile durumu varmı bılemıyorum bır kac kısı bahsedıyordu ve odadan atmak ıcın oylama yapıldı harbı adam ama gormeden tarıyordu fılan oyunu tam bılmedıgım ıcın bırsey dıyemıyorum. 2 Saat oynadım sırf merakım'dan 2 saat sonra sıktı sebebı hep aynı seylerı tekrarlıyor gıbı olmaktan. Sonra oyunda yenı oyuncular ıcın yonlendırmeler daha belırgın ve guzel. Grafık olarak Sudden Attack gıbı kan efektlerı hosuma gitti. Bu oyunu Warrock, BF3,Cod gibiler ile kıyaslamak ayıp olur hepımız bılıyoruz cunku bunun ımkansız gıbı bırsey oldugunu. Bılgısayar'da ısınma bıle yapmadı iyi yanı kasma sorunu fılan bu grafıkler ıle olmaz hıc Warrock fılan oynuyamıyan kısıler ıcın ıdeal bır oyun vakıt gecırıcı.Ve Warrock oyuncuları cok rahat snıper kullanır guzel bunun kanıtı işte daha ılk oyunum serı katıl olduk
En begendıgım şey bırı bana vurdu ve kan sılahın uzerıne bulastı boyle detaylar hoşuma gidiyor.
Ayrıca oyun Turkıye olarak gecıyor ama telsız konusmaları yabancı oda benım için eksi puandır.
Bu oyunu Sudden Attack, Poınt vb tıpler arasında oylamak gerekırse 10 uzerınden 5
sudden ve point blanktan iyi bence
partner sistemi var partner seçtiğin arkadaşının gördüklerini sol üste partner kamerasından görüyorsun, bayrak modu var epey eğlenceli
, sniper awp gayet güzel bir silah snipler için ideal , "Silah grafikleri aşırı derecede dandik" katılmıyorum gayet iyi sağlık kiti var medic olmak zorunlu değil , devamı yakında ...