Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Unuttuğunuz şifreleri öğrenelim[Internet Explorer]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sevgili Alicanın konusunu görünce gece gece forum halkına faydalı bir bilgi paylaşayım dedim.

Chrome Firefox gibi tarayıcılarda ayarlar kısmına girerek kayıtlı olan fakat hatırlayamadığımız şifreleri görebiliyoruz fakat internet explorerda bu işlemi tekrarlamak mümkün olmuyor Bir programdan yardım almamız gerekiyor Programımız son derece basit ismi ise Ie Pass Wiew

Gelelim programı kullanımına Kullanım son derece basit Yapmanız gereken tek şey vereceğim linkteki dosyayı download ettikten sonra rardan çıkarıp oluşan ipw uygulamasını açmak Zaten gerisini programımız halledecek

Bu link programın download linkidir.
http://www.nirsoft.net/utils/iepv.zip

Ben normalde chrome kullandığım için deneme amaçlı sadece WarrockTR şifremi kaydettim Buyrun buda açıkladığım programın çalıştığının görsel bir kanıtı.

[Resim: adszse.png]

Görseldeki şifreyle forum hesabıma girmeyi deneyen arkadaşım 10 sn önce tarafımca değiştirildi Big Grin Ama sen genede bir dene.
Eline saglık yararlı oldu .
Modoratörler unutulan şifrelere takmış durumda Big Grin
(07-31-2012 01:03 AM)Hukumran Yazılan: [ -> ]Modoratörler unutulan şifrelere takmış durumda Big Grin

Bununla ilgili çok istek alıyorum.
(07-31-2012 01:04 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(07-31-2012 01:03 AM)Hukumran Yazılan: [ -> ]Modoratörler unutulan şifrelere takmış durumda Big Grin

Bununla ilgili çok istek alıyorum.

O zaman çok sağol Smile
Gerçekten işime yarayacak sağol..victory.gif
Ben Tarayıcılarımda geçmiş kaydı tutturmuyorum.
Bendede işe yararmı acep ???
Çok Yararlıı .
Referans Adresler