Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Cash Alımı .
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Birisi bana cash alıp onla pre alana kadar yapılacakları tek tek anlatabilir mi yada resimli anlatım yapabilir mi biri ?
Dostum xgametr ye paranı yatır. Sonra ödemeni bildir. Kodunu al. Daha sonra warrockun sitesine gir ve charge your nexon cash seç. Epin butonunu seç. Kodunu yaz. Sonra siteye gir. Cash yüklenmiş olacak mağazadan istediğini al oyunda out box'a gelir.
Peki para yatırdık bildirim yaptık diyelım cash çektiginde otomatik kodu veriyorlar demi ?
Evet. Cash'i seçtiğinde seni kodun olduğu sayfaya yönlendiriyor. Zaten sen bi başla gerisi akıyor. Kendi kendine gelişiyor olaylar Big Grin
(07-31-2012 12:47 AM)naviox1 Yazılan: [ -> ]Dostum xgametr ye paranı yatır. Sonra ödemeni bildir. Kodunu al. Daha sonra warrockun sitesine gir ve charge your nexon cash seç. Epin butonunu seç. Kodunu yaz. Sonra siteye gir. Cash yüklenmiş olacak mağazadan istediğini al oyunda out box'a gelir.
(07-31-2012 12:49 AM)naviox1 Yazılan: [ -> ]Evet. Cash'i seçtiğinde seni kodun olduğu sayfaya yönlendiriyor. Zaten sen bi başla gerisi akıyor. Kendi kendine gelişiyor olaylar Big Grin

totos.gif
Big Grin gece gece yardımcı oldun sagol dostum hafta sonu alıcam Smile
Önemli değil DOST
O kadar yardım etti bi famas ısmarlarsın adama
(07-31-2012 11:47 AM)159456s Yazılan: [ -> ]O kadar yardım etti bi famas ısmarlarsın adama

eve teslim Big Grin
Referans Adresler