Beyler yardım edin. Hesabım kendi kendine millete abone oluyor. sayfa beğeniyor kendi kendine. Hergün 100lerce kişiye abone oluyor. Nasıl kurtulabilirim bundan ?
Harbi ha benimki gitmiş olmıcak sayfayı begenmiş , resimlerini falan begenmis?
uygulama kullanırken kabul ettiğiniz şeylere dikkat edin, senin sayfanda birşeyler paylaşmak için izin isteyen uygulamal vs.
Daha önceden hile falan kullandıysanız ve başkalarının durumunu,fotoğrafını, beğenmeye , abone olmaya izin ver dediyseniz olmuştur.
(07-30-2012 06:40 PM)Berk Doğan Yazılan: [ -> ]Daha önceden hile falan kullandıysanız ve başkalarının durumunu,fotoğrafını, beğenmeye , abone olmaya izin ver dediyseniz olmuştur.
Facebook'a nerdeyse hic girmiyorum

hesap ayarları > uygulamalar dan son kullandığın uygulamaları iptal edebilirsin.
Hile kapmışsınız beyler nasıl yapıyorduk güvenli bağlantıyı kapatıyoruz uygulamalardan bi' bakın bakalım hiç öyle bi'şey'e katılmışmısınız
Tüm uygulamaları kapattım ben.
Bir uygulama kulanırken izinlerine kesinlikle kabul ederim. Zaten pek uygulama kullanmam. Saçma sitelere yönlendiren videolara yada spamlara tıklamam vs. vs. Güvenlik için gerekenleri yaparım ama benim facebook beğense yine iyi, gidiyor yorum atıyor bazı yerlere. Şifreyi 2 kere değiştirdim.
Öyle şeyler oluyor facebookta

o sizinle alakalı değil facebooka la alakalı bir sorun aramayın kendinizde hacker ler yapıyor bunu ben geçen gün arkadaşın duvarına terbisiz şeyler yazmısım yapacak bişey yok