07-30-2012, 01:01 AM
https://twitter.com/oykunazozgan
Allahınızı severseniz neler yazmış paylaşmış yarım saattir ağlıyım mı güleyim mi anlamadım
en sewdiim flim ÖYLE BİR GEÇEN ZAMAN Kİ. en sewdim yemek hanburger ve pizza. sosyal etkinlikten ve sosyal klup kurmaktan hoşlanırım
YHENİ KİTABIM ÇIKIO.
Küçüq hanburqerin büyüq dünyasından snra ikinci kitabm ve qeri kaLan hanburqer ykında tüm kitapÇıLar we strabuksLarda
we bimde. kapaq tasarım yrşmasına katıLmaq isteenLer twitter: @oykunazozgan ‘a resmi yoLLasn.
xoxo qossip Öyqü xD
sewqiLi gunLuk
dun shakira arkadasmLa pariste buluştuq. gidip otele yrlştik ama skakira gelirken yediqi yemekten midesini bozmş. kusup drdu her ynaa. sonra ishal oldu bu şorr şorr gidip qeldi alşwerş yapamadk hiç
. snra patates haşladm buna bn yedrdm bi güseel. koLa içrdim pekmes yedrdm geçmedi klosette uyuya kalmş zaar. ağzndan slya akmış krumuş ağznn kenarııı. iyy amarikaya yolcu edip acarkntte ewime dndum jetmle.
buqun attan çıtçtlı badı qiymiştim. oqulda tuwaletm qeldi açana kdr altıma yptım kakamı hmn hzmetçimi aradm tms eşyha getirdi onları qiydim as kalsn resil oluodmm.
as sonra optimum autlete awm keyfyne qidicem beren saat yngemLe. hdi görüşürük sefkili gunLukkk!!!!!!!!!!!!!
wooooow rack
![[Resim: tumblr_lw1y40aZGF1r1r8vho1_400.jpg]](http://25.media.tumblr.com/tumblr_lw1y40aZGF1r1r8vho1_400.jpg)
abLamLa bi resmim saçLarımı sarıya boyamıştım o zaman çok eyLenmişdiik
sewqiLi qunLuk xDe
buqun sabah kalktm we güsel yusumu yikayp buyuq nutella kavanosu oLan kahwaltı sofrasına oturdm sadece nutella yedm zenqin çocuğu qibi. sonra okuLa gitmedim ekdim okulu. havalanına qidip bir star oLan lady qaqa haLamı karşıLadm. beraber optimum OutLete qidip aLışweriş yaptık chok para harcadm :/ zenqiniz. sonra ortaköye qidip kumpir yedik halam kısırLı yedi chok beqenmiş
saten en sewdii yemek lahmacuun 
bnm nuteLLa.
sra kalkdık we party wardı ona qittik hillste emir sarafoqLu sefqiLimle halamı tanştırdım. sefkilimi chok sfiorm oda bni sevio cnkü
))
as önce jutsin bieber (eski çıqdıım) aradı affet bni ddi kbl etmedm. aynı hatayı iqiLemem bnn dedim.
snra ewe qeldiq haLamla. icLi kofte yaptı onu yiyos
bimden alısweris yaptıq geLmedn chesekake aldq ordn. cay dmLeyip yicess 
Allahınızı severseniz neler yazmış paylaşmış yarım saattir ağlıyım mı güleyim mi anlamadım

en sewdiim flim ÖYLE BİR GEÇEN ZAMAN Kİ. en sewdim yemek hanburger ve pizza. sosyal etkinlikten ve sosyal klup kurmaktan hoşlanırım
YHENİ KİTABIM ÇIKIO.
Küçüq hanburqerin büyüq dünyasından snra ikinci kitabm ve qeri kaLan hanburqer ykında tüm kitapÇıLar we strabuksLarda
we bimde. kapaq tasarım yrşmasına katıLmaq isteenLer twitter: @oykunazozgan ‘a resmi yoLLasn.xoxo qossip Öyqü xD
sewqiLi gunLuk
dun shakira arkadasmLa pariste buluştuq. gidip otele yrlştik ama skakira gelirken yediqi yemekten midesini bozmş. kusup drdu her ynaa. sonra ishal oldu bu şorr şorr gidip qeldi alşwerş yapamadk hiç
. snra patates haşladm buna bn yedrdm bi güseel. koLa içrdim pekmes yedrdm geçmedi klosette uyuya kalmş zaar. ağzndan slya akmış krumuş ağznn kenarııı. iyy amarikaya yolcu edip acarkntte ewime dndum jetmle.buqun attan çıtçtlı badı qiymiştim. oqulda tuwaletm qeldi açana kdr altıma yptım kakamı hmn hzmetçimi aradm tms eşyha getirdi onları qiydim as kalsn resil oluodmm.
as sonra optimum autlete awm keyfyne qidicem beren saat yngemLe. hdi görüşürük sefkili gunLukkk!!!!!!!!!!!!!
wooooow rack
![[Resim: tumblr_lw1y40aZGF1r1r8vho1_400.jpg]](http://25.media.tumblr.com/tumblr_lw1y40aZGF1r1r8vho1_400.jpg)
abLamLa bi resmim saçLarımı sarıya boyamıştım o zaman çok eyLenmişdiik

sewqiLi qunLuk xDe
buqun sabah kalktm we güsel yusumu yikayp buyuq nutella kavanosu oLan kahwaltı sofrasına oturdm sadece nutella yedm zenqin çocuğu qibi. sonra okuLa gitmedim ekdim okulu. havalanına qidip bir star oLan lady qaqa haLamı karşıLadm. beraber optimum OutLete qidip aLışweriş yaptık chok para harcadm :/ zenqiniz. sonra ortaköye qidip kumpir yedik halam kısırLı yedi chok beqenmiş

saten en sewdii yemek lahmacuun 
bnm nuteLLa.sra kalkdık we party wardı ona qittik hillste emir sarafoqLu sefqiLimle halamı tanştırdım. sefkilimi chok sfiorm oda bni sevio cnkü
)) as önce jutsin bieber (eski çıqdıım) aradı affet bni ddi kbl etmedm. aynı hatayı iqiLemem bnn dedim.
snra ewe qeldiq haLamla. icLi kofte yaptı onu yiyos
bimden alısweris yaptıq geLmedn chesekake aldq ordn. cay dmLeyip yicess