Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: NFSW yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
beyler nfsw de hashfile yi salt okunur yapınca dediğiniz gibi hata ya tamam diyorum update butonuna ard arda basıyorum sürekli ama oyundan tık yok çözümünü bilen varsa söylesin lütfen Sad
Buraya konu acıp kirlilik yapıcagına googledan baksan detaylı sekilde sorununun cözümünü bulursun
internette çok araştırdım yinede bulamadım internette sadece HashFile.hsh dosyasını salt okunur yapıyorum hataya tamam diyorum update ye basıyorum olmuyor Angry
sakin beyler bende de öyle oluyo ne yapıcan beklıyecen yuklenmesını
477mb az ama internet kağnı gibi beklesemde 2 saat sonra kendini kapıyor veya hata veriyor oyun sinir oluyorum AngryAngryAngry
Yav siz yine hashfile dosyasını bulabiliyorsunuz bende o dosyada yok gizli klasör ve dosyaları göster diyorum yine gözükmüyor.
eyer xp ise appilacitaion data diye bişey mi ne var ordan yapıyorsun ama ilk oyunu yüklleyip update leri yüklemen lazım eyer windows 7 ise program data dan electironik arts dosyasını bulup salt okunur yapıyosun sonrada oyunu açıyorsun ara sıra mutlu son ara sıra mutsuz son Big Grin
Referans Adresler