Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Adnan Öztürk'den Aziz Yıldırım'a Cevap
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün yaptığı açıklamalarla ilgili yöneltilen sorular üzerine, sadece sarı-lacivertli kulübün yayın havuzundan çıkabileceği yönündeki sözlere değinen Öztürk, şunları kaydetti:''Ben o açıklamalara cevap vermek istemiyorum. Temcit pilavı gibi hep aynı konular. Biz cevap vermekten sıkıldık, sanırım kamuoyu da sıkıldı. (Aziz Yıldırım'ın) Havuzla ilgili mesajı herhalde bize değildi. O mesajı verdiği kurumlar belli. O kurumlar gerekli cevapları verirler. Ama benim en son hatırladığım, o kurumlarla araları gayet iyiydi. Herhalde aralarında konuşurlar. Galatasaray açısından bakarsanız, biz havuzdan çıkar, denize gireriz. Bizim için problem değil.''

Bu sözlere eklenecek bir şey var mı ? Big Grin
Tartışma çıkarmamak adına imzanızı editledim. Bir daha olursa eğer ceza puanınız yükselicektir.
Kaç gündür öyle kimsenin dikkatini çekmedi Big Grin
Tam bir Capack Big Grin
Buyursun engellesin o zaman .
(07-29-2012 06:10 PM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ]Tartışma çıkarmamak adına imzanızı editledim. Bir daha olursa eğer ceza puanınız yükselicektir.

xl0kikilx'in profil resminden rahatsız oluyorum tartışma çıkartabilirim Big Grin
Bunlar gerçekler dostum ne tartışması ?
Sana Bir Gerçek Söleyeyimmi? Fenerbahçe Sadece Bir Takım Ama Galatasaray Gurur Asalalet.Daha Sayayımmı?
(07-29-2012 06:20 PM)ramizkaraeskii Yazılan: [ -> ]Tam bir Capack Big Grin

Tongue
(07-29-2012 07:16 PM)KérémDilşékér Yazılan: [ -> ]Sana Bir Gerçek Söleyeyimmi? Fenerbahçe Sadece Bir Takım Ama Galatasaray Gurur Asalalet.Daha Sayayımmı?

Senin kaç tane multin var hocam ? 3/4 tane gördümde
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler