Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlr tam oyunun ortasında oyun donuyor ve yanıt vermiyor 3 4 kez oldu acaba sizdede oluyormu çözümü Varmı?
kardeş ekran donuyorsa, saç kurutma makinesine başvur.
Haha cok komık. Ekran kartın yetmıyordur. Bendede oluyordu yenı pc duzdum duzeldı sorun yok. En yenilerini ve en güçlülerini al.
Bilgisayarın ısınıyor olabilir, harddiskinde bad sektör oluşmuş olabilir, psu yetersiz geliyor olabilir
Buyu k ihtimal ısınıyordur cunku donanımın yetersiz deil
Bilgisayar ısınıyordur. Ordan Etki Yapıyordu eğer düşünüyorsan bilgisayarı yenile.1milyarlık kasa aldım ben 4gb ram'ı var. Hiç Kasmıyor Sorun olmuyor.
(07-29-2012 11:22 AM)5schenqaz Yazılan: [ -> ]Bilgisayar ısınıyordur. Ordan Etki Yapıyordu eğer düşünüyorsan bilgisayarı yenile.1milyarlık kasa aldım ben 4gb ram'ı var. Hiç Kasmıyor Sorun olmuyor.

Haklısın.
5schenqaz ve Kerem Dilşeker aynı kişi mi ya.Fotoğraflar aynı bilgiler falan aynı.Kendi yazdığın yazıya haklısın diye cevap vermişsin ya Big Grin Big Grin
Hackleri sil oyun donmaz
(07-29-2012 11:18 AM)Mustafa AKDOĞAN Yazılan: [ -> ]Bilgisayarın ısınıyor olabilir, harddiskinde bad sektör oluşmuş olabilir, psu yetersiz geliyor olabilir

Her şey olabilir yani Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler