Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu Forum İçin...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu Forum için Bebeler Mod Olmuş Millete Artistlik Taslar Her Önüne Geleni Mod Yaparlar Derlerdi İnanmazdım Kurt Yaşlanınca Köpeğin Maskarası Olurmuş Siz Neye Dayanarakdan Konumu Kilitleyebilyorsunuz Warrocktrnin bir Defa Daha Rezilliğini O Videoda Göründüğü İçinmi !Angry
İnsanları şerefsizlikle itham ederken daha dikkatli ol Kimden şikayetçisin isim ver sorununu çözmeye çalışalım.
tamam Kardeşim Hepp hepp siz haklısınız Biz şimdi küfür etsek ana bacı falan süresiz banlanıyoruz değilmi ?
Küfürlü video paylaşmışsın kaldırdım ? ÖM ile de bildirdim sana.
Özel Msj İle Bende sana bildirdim.
Öncelikle direk profiline girdim ve yaşına baktım, yazık o yaşta bu beyin...
Konuya gelelim, açtığın konu senden önce defalarca açılırdı. Artık gına geldi. Herkes ezberledi. Bunları geç bizim bir FORUM KURALLARImız var ve o kurallarda "forumda küfürlü video paylaşılması yasaktır" ibaresi yer alıyor. Konuyu kilitleyen moderatör aslında işini tam yapamamış, yasak birşeyi yaptığın için seni uyarmasıda gerekiyordu.
Son olarak FORUM KURALLARIna tekrar bi' göz at. Çünkü hala kural ihlali yapıyorsun.
Kural 5-) Bir büyük bir küçük harf kullanmayınız
Eğer hala daha kural ihlaline devam edeceksen gerekli işlemi ben seve seve yapacağım. adamım
Amacın ne ki senin ? Küfürlü video'yu kaldırdım ben. Kaldırırken WTR ile alakası aklıma bile gelmedi emin olabilirsin. Ama yine de konu açıp sövcem diyorsan arkadaşlar banlar, belirttiğin gibi 'son isteğin'i yerine getirirler.
(07-29-2012 03:25 AM)kursat28 Yazılan: [ -> ]tamam Kardeşim Hepp hepp siz haklısınız Biz şimdi küfür etsek ana bacı falan süresiz banlanıyoruz değilmi ?

İstersen sövmedende banlarız sorun değil

Adama insan gibi soruyoruz verdiği cevaba bak
Biz başka forumlar gibi panelden mesaj yükselterek değil. Kendi adamlarımızı değil. Forumda başka insanlara yardım eden arkadaşlar genelde moderatör oluyor. Olay budur yani. Smile Siz nasıl anladınız bilemem eğer moderatörlerle ilgili problemleriniz varsa. Ruvale, Metin Kandemir, Arrivederci'ye özel mesaj ile probleminizi iletebilirsiniz.

Tolga Çevik.
Referans Adresler