Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ping Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar..
Konu başlığında da belirttiğim gibi yaşamakta olduğum ping sorunudur..
Örneğin; Oyuna girdiğimde ping değerim 100 ila 150 arasındadır ve dolayısıyla bu durum hem bana hemde diğer oyuncu arkadaşlara rahatsızlık vermektedir...
Kullanmakta olduğum servis sağlayıcısı ; TTNet ve mevcut paketim 20 Mbit / Limitsiz'dir..
Ayrıca bu sorunum uzun zamandır ara ara devam etmekte ve gün içerisinde akşam saat 7 ila 8 gibi başlayıp, gece yarısı 1 ila 2 gibi sona ermekte.. yani oyun içerisinde gece 1-2 gibi pingim 30-40 gibi değerlere düşerken, hızımı test ettiğimde ise 20 - 25 Mbit'i bulmakta ..
Bu sorunu bir kaç farklı modem ile denedim ve sonuç hep aynı Son olarak aldığım AİRTİES 5440 modem ise yine hüsran..
Kullanmakta olduğum bilgisayardan kesinlikle şüphe bile edemiyorum i özellikleri oldukça yüksek...
Kaldı ki TTNET'i her defasında aramama rağmen ya arıza kaydı oluşturuldu dönüş olmadı yada sizin değerleriniz normal dendi..

Bu nedenle sizlere danışmaya karar verdim.. Konu hakkında bilgisi yada önerisi olan arkadaşlar umarım yardımcı olursunuz..

Saygılar;
Sertaç SEZGİN
wirelessten biri bağlanmasın aynı sorun bendede var o wirelesten baplanan kişiyi bulursam mahkemeye vermiyeni oyunda banlasınlar Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry
http://www.speedtest.net/ Bide buradan ping upload ve download ölçümü yap
Sorun 999 yada wireless değil.Sorun nexon'un serverından kaynaklı.2 modem kullanıyorum bende bazen ikiside 100 üzeri pingle giriş yapıyor.Sürekli reset atıp oyuna giriyorum uygun ip denk gelirse pingim oyunda 40-50 arası oluyor.Bu sorun Nexon'un en son büyük güncellemesinden sonra başladı.
Gamersfirstteyken yeşildi pingim facebook vs.açmama rağmen 4 Temmuz'daki güncellemeden sonra lag olmaya başladı.Oda sayısı az zaten bir de green kuruyorlar odaları.Oda bulmakta zorlanıyorum.Yarın deneyeceğim umarım düzelir.
Sorunun çözümünü buldum sanırım.Modem ip nize bakın eğer 255 ile başlıyorsa değiştirin.176 ile başlayan bir ip ile sorunu çözdüm deneyin ve buraya yazın.
benimki 88 ile başlıyor bendemi sorun waR Big Grin
ZyXEL ' de problem çıkmıyo . Onu dene derim.
Referans Adresler