Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Minecraft- İlk ev deneyimleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
aga ben muthiş yaptım 2. evi yaparken zombiler iskeletler basmış evimi yıkmış getme deyeydim evime Sad
Meşaleyle ısınıyor sanırım ev.
Bi ara ne oynardım be , bu oyuna sayısızca mod indirmiştim Smile
Hamachiye gelin
Alican konu'yu açıcam toplantı olacak bir kaç şeyi tartışacağız ona göre.
Ben sizinle bir şey tartışmam olm suyunu çıkartıyorsunuz. Bir insan her dakika sunucuyu kapatıp başka harita oynayalım der mi ya ? Big Grin
Evde değilim, gece geleceğim.

-- Mübarek adam evim mağara altında olduğu için ısıtıyorum meşalelerle evimi. Taaabiv klima gelirse oyuna takarız kardeş.
Gece mağaramda pilavlı sohbet yapacağım. Sıcak sıcak ısınırız. Altımızda her türlü hayvan mevcut.
(07-28-2012 08:07 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ben sizinle bir şey tartışmam olm suyunu çıkartıyorsunuz. Bir insan her dakika sunucuyu kapatıp başka harita oynayalım der mi ya ? Big Grin
Evde değilim, gece geleceğim.

-- Mübarek adam evim mağara altında olduğu için ısıtıyorum meşalelerle evimi. Taaabiv klima gelirse oyuna takarız kardeş.
Gece mağaramda pilavlı sohbet yapacağım. Sıcak sıcak ısınırız. Altımızda her türlü hayvan mevcut.

konuma bak alican çünkü ben de bunları çözmeye çalışmak istiyorum o yüzden herkesin fikri gerekir çok karıştı iş düzen getirmek gerek.
Ev Çok güzel olmuş tebrik ederim.
Karanlık korkusu var sende biraz galiba Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler