arkadaslar oaynu ayorum ama resimdeki oyunu başlat butonuna basılmıyor resimdek gibi kalıyor hata main menü felan da tıkanılmıyor yardım ederseniz sevinirim
http://www.ressim.net/i/5945077
Merhaba,
Forumda konu içeriğinden bir sürü mesaj var ve hepsinde çözüm mesajları vardır. Araştırma yaptığınız taktirde sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bunun birden çok çözümü olduğu için araştırma sırasında aynı konu içeriğinden bulduğunuz çözümleri teker teker denemelisiniz.
haklısın ama en son çare olarak bunu yaptım emin olabilirsin hepsini araştırdım denedim olmadı genel oalrak sorunların çoğuda benim orunlarımla bağdaşmıyor daha farklıları var bilgin varsa bu sorun hakkında yazarsan sevinirim araştırmayı saat 11 den bu zamana kadar yapıyorum olmadı
Oyuna siteden giriş yapmak yerine ProgramFiles klasörü içerisinde var olan WarRock klasörünün içerisinde bulunan WRLauncher.exe isimli dosyayı çalıştırarak oyuna giriş yapabilirsiniz. Aynı kısımda "Hesap bilgileri bulunamadı" gibi hesap hatası aldığınız taktirde Oyuna giriş butonuna abanmanız gerekmektedir.
Bunu denedikten sonra tekrar dönün bana.
sürekli dene, girmesi lazım.
Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için WRLauncher.exe' den denediğim zaman da aynı sorunla karşılaşıyoum ne yazık ki ancak oyunu sildim yeniden yüklemeye karar verdim yine olmazsa size tekrar dönmyi düşünüyorum.
Oyun silmek çözüm değildir ama sen bilirsin. Bugün şirkette olduğum için sana bu kadarlık yardım edebilirim. Sorunun geceye kadar çözülmezse eve geçtiğim zaman kesin çözüm bulabilirim inşallah.
Ne yazık ki sorunum çözülmedi sildim yeniden yükledim sonra expoler den denedim olmadı oynu başlat tuşu bir türlü gelmedi uzun süre de bekledim olmuyor anlamıyorum neden böyle yapıyor
Anladığım kadarıyla sen oyuna giriş yapıyorsun fakat giriş yaptıktan sonra kullanıcı adı ve şifre istenilen yere ulaşamıyorsun. Doğru mu?
evet orda sorunum var dns değiştirdim silip yeniden yükledim virüs programlarını sıldım sonra yenıden oyun kurdum olmuyor olmuyor olmuyor