Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Havalar Neden Sıcak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Havalar çok sıcak diyorsunuz. Size bir tavsiyem var.

--Motorunuzun/Arabanızın egzozunu aldırıp ta caddelerde tur atmayın. Atmosfere zarar.
--Bacanıza filtre takın.
--Araba ve motor egzozlarına filtre takın.
--Pet şişeleri doğaya atmayın.[3 tane pet şişe toprakta zor çözündüğünden 1 Kg. Karbondioksit bırakır.]
--Pilleri geri dönüşüme atın.
--Mümkün olduğunca az sigara için
--Bilgisayarı fazla kullanmayın[32 saatte 2 Kg. KarbonDioksit bırakıyor.
--Toplu taşıma araçlarını mümkün olduğunca bol kullanalım

Ve sayamayacağımız kadar çok şey var. Bunları niye yapın biliyor musunuz ? Çünkü bunlar yapılmadıkça her yıl dünya sıcaklığı 3-5 derece arası artıyor. Sonra havalar çok sıcak diye isyan ediyoruz.

Bu yazıyı tüm sosyal ağlarında paylaş ki zararın neresinden dönülse bizim için iyidir.
bilgisayarı bırakmam ben.
Bırakın demiyorum . Zorlayan da yok. Kullanımını azaltın dedim.
(07-28-2012 02:10 AM)lPvPlMajeste Yazılan: [ -> ]Bırakın demiyorum . Zorlayan da yok. Kullanımını azaltın dedim.

Hayatta azaltmam m045.gif
Her yıl 5 derece abartı.
5 derece olmasa 3 derece. Hem bu dünya geneli. Bazı kaynaklarda 1-3 derece. ama çoğu kaynak 3-5 alıyor. hem bu bir günde olmuyor. geçen yaz ortalama sıc: 35 ise bu yaz 38 olablir. veya 36 da olur işte kullanım miktarına göre
Asıl iş bence fabrikalara düşüyor pc yaysaydı her pc kullanan kanserdi o zaman Smile
(07-28-2012 02:55 AM)Hukumran Yazılan: [ -> ]Asıl iş bence fabrikalara düşüyor pc yaysaydı her pc kullanan kanserdi o zaman Smile

Karbondioksit kanser yapmaz.
(07-28-2012 03:01 AM)UnD34D Yazılan: [ -> ]
(07-28-2012 02:55 AM)Hukumran Yazılan: [ -> ]Asıl iş bence fabrikalara düşüyor pc yaysaydı her pc kullanan kanserdi o zaman Smile

Karbondioksit kanser yapmaz.

Adam sonuna kadar haklı. DOST
Bilgisayar nereden Co2 yayıyor anlamadım Ss.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler