Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: AW50F CQC
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar aw50f almayı düşünüyorum stok gibi 90 günlük filan herşey iyi hoş da şimdi bu 1-2 hafta sonra tekrar cqc den kaldırırlarsa gerçekten büyük bi kazık olur benim için sizce yine kaldırılırmı yoksa uzun bi süre böylemi kalır ?
Kaldırmaları icin bi konu acıp hepsinin imzası lazım hemen olucak iş degil yani
(07-28-2012 12:19 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Kaldırmaları icin bi konu acıp hepsinin imzası lazım hemen olucak iş degil yani
(07-28-2012 12:19 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Kaldırmaları icin bi konu acıp hepsinin imzası lazım hemen olucak iş degil yani

Big Grin hiçde öle yapıcaklarını sanmam kaldırıken kimseye söz hakkı verilmemişti..
(07-28-2012 01:50 AM)EXELANTE Yazılan: [ -> ]

Big Grin hiçde öle yapıcaklarını sanmam kaldırıken kimseye söz hakkı verilmemişti..

verilmedimi? Sen yanlıs biliyosun dostum kac kişi isyan etti bu konu yüzünden sonunda birisi resmi forumda konu acıp kaldırılsın mı - yoksa kalsınmı diye konu actı ona göre kaldırıldı bu silah.
Kaldırılsın abi psg le ne güzel akıyoduk Sad pek de sekmiyor aw . Kaldırılmalı t-bomb gelsin: D
(07-28-2012 03:07 AM)159456s Yazılan: [ -> ]Kaldırılsın abi psg le ne güzel akıyoduk Sad pek de sekmiyor aw . Kaldırılmalı t-bomb gelsin: D

T-bomb geldımı oyun bıter sana bukadarını soylıyeyım.
Aw50-F kalkacak+T-bomb gelecek vay arkadaş^^
Referans Adresler