Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Olimpiyatlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Nedendir bilmiyorum ama 2008 olimpiyatlarını izlediği zamanda, simdi izlerken de gözlerimden yaslar geliyor. Nedenini bilmiyorum fakat mutluluk göz yasları olarak adlandırıyorum. Bu arada elektro gitarı çalan adam çok iyiydi ve Mr.Been belli etmesede elleri titriyordu adamın 0.o
ılık detected.adamım
Kız arkadaşım orda şuan ben tivibudan izliyorum Sad Adalet ? Sad
Bende Trt1 den izledim o da olmasa ne yapacaz artık ? Smile
Bu Türkiye'de yapılsa
1) Güreş müsabakası sahnesi olur.
2) Türk - Yunan savaş sahnesi lur
3) Stadın kenarında kazı işlemleri olur.
4) Aşırı yüklenmeden dolayı eş zamanlı, kısa devreli elektrik kesintileri kaçınılmaz.
Edit: TRT HD'den izliyorum. 2.30'da 3D HD olarak verecekler. Onu da izleyeceğim. Kraliçe Elizabeth yanımda olacak Sad
(07-28-2012 12:10 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bu Türkiye'de yapılsa
1) Güreş müsabakası sahnesi olur.
2) Türk - Yunan savaş sahnesi lur
3) Stadın kenarında kazı işlemleri olur.
4) Aşırı yüklenmeden dolayı eş zamanlı, kısa devreli elektrik kesintileri kaçınılmaz.
Edit: TRT HD'den izliyorum. 2.30'da 3D HD olarak verecekler. Onu da izleyeceğim. Kraliçe Elizabeth yanımda olacak Sad

Hmm, subliminal mesaj.
Berat hadi minecraft atalım.
Kutay ile bana öğret oyunu :$
(07-28-2012 12:07 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Kız arkadaşım orda şuan ben tivibudan izliyorum Sad Adalet ? Sad

ay yazııııık
(07-28-2012 12:31 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(07-28-2012 12:07 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Kız arkadaşım orda şuan ben tivibudan izliyorum Sad Adalet ? Sad

ay yazııııık

Di mi ? Sad
Boşver kankx. O sadece 1 görebilir bunları fakat sen Tivibu ile dur dur dur dur geri oynat, dur dur dur dur geri oynat özelliği ile tekrar tekrar izleyebilrsin ve RAPIN ÖLE DÖVERSİN ONU ! Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler