Galatasaray'ın yeni kaptanı belli oldu!
Real Madrid’ten yıldız transferi olarak alınan Hamit Altıntop, Cim-Bom’un yeni sezondaki kaptanı olacak. Teknik Direktör Fatih Terim’in ilk oynanacak hazırlık maçında sahaya kaptan olarak Hamit’i süreceği öğrenildi.
Hamit’in ardından 2. kaptanlığın Selçuk İnan’a, 3. kaptanlığın ise Sabri Sarıoğlu’nda olacağı belirtildi. Yabancıların kaptanı ise tıpkı geçen sezon olduğu gibi yine Tomas Ujfalusi olması bekleniyor.
Hem yaşı, hem de futbol anlıyışı konusunda güzel bir tercih..
Not: Galatasaray'dayken Arda'yı çok sevmeme rağmen kaptanlık ona yakışmıyordu çünkü daha çok gençti..
(07-27-2012 02:10 PM)EXELANTE Yazılan: [ -> ]Hem yaşı, hem de futbol anlıyışı konusunda güzel bir tercih..
Not: Galatasaray'dayken Arda'yı çok sevmeme rağmen kaptanlık ona yakışmıyordu çünkü daha çok gençti..
Evet bende öyle düşünüyorum.Ama sabri'nin 3.kaptan olması kötü olmuş sanki

(07-27-2012 02:13 PM)Hukumran Yazılan: [ -> ] (07-27-2012 02:10 PM)EXELANTE Yazılan: [ -> ]Hem yaşı, hem de futbol anlıyışı konusunda güzel bir tercih..
Ben anlamakta zorluk çekiyorum ya sizin bu Sabri olayınızı. Sen 15 yaşındasın Sabri 13 yıldır bu kulüpte

Tabii ki herşey süre değil ama kaptanlık için hatrı sayılır bir ölçü.
(07-27-2012 02:35 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ] (07-27-2012 02:13 PM)Hukumran Yazılan: [ -> ] (07-27-2012 02:10 PM)EXELANTE Yazılan: [ -> ]Hem yaşı, hem de futbol anlıyışı konusunda güzel bir tercih..
Ben anlamakta zorluk çekiyorum ya sizin bu Sabri olayınızı. Sen 15 yaşındasın Sabri 13 yıldır bu kulüpte
Tabii ki herşey süre değil ama kaptanlık için hatrı sayılır bir ölçü.
Ben zaten sabrinin 1. kaptan olmasını tercih ederdim.
Oh be! onlardan değilsin. Sayımız gittikçe azalıyor dostum.
Hamit iyi transfer kaptan olduğu iyi oldu.
Sabriyle her ne kadar dalga geçilse de kendisi Galatasaray'ın içinden gelmiştir, gerçek bir Galatasaraylıdır ve takımda en çok kaptanlığı hak eden odur.