Bu alışmışlıkla alakalı bişey önceden pesi oynadıysan fifa garip gelir, ama herhangi birini fazla oynamadıysan Pes'i öneririm.
Fifa son oyunlarını oynamadıgım için birşey dıyemıyorum nefret etmıştım ben ondan 2003 yıllarında fılan ondan Pes daha hoş gelıyor oynanma ve grafık olarak gozume daha iyi geliyor.
Geçen sene sorulsaydı pes derdim fakat fifa 2012 daha iyi.Fifa cd si yok mecbur pes oynuyorum defanstan ara pası atıyorum %70 defans arkasında.Hızlı oyuncuları aldın mı defans oyuncusu tutamıyor ve gol kolayca giriyor.Fifa 12 daha zor ve zevkli
(07-27-2012 12:44 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]Pes Diyenin Ya Aklı Yok Yada Fİfa alcak Parası qweqweqw
Paçalarını bağla.. Akıl fazla gelmiş, akıyor..
PES
warumit1 PES 13'ü indir ronaldoyla koş ve şut çek fifada varmı böyle bir güzellik?
(07-27-2012 04:17 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]warumit1 PES 13'ü indir ronaldoyla koş ve şut çek fifada varmı böyle bir güzellik?
Güzellik ?? Siz Bi FİFA 12 Yi Orj Alın Onlineye Girin Sonra Konusun FİFA hakkında, Pes Fos gene one biçim oyundur lan wqeqw
Pes Grafik Ve Yenilik Açısından İyi. Fifa'yı Oynayabilmek Daha Zor Ancak Onunda Grafiği kötü Diyemeyiz.Kısacası Fifa'yı Oynayabilen Peste Produr.
Pes 2011 den sonra oyun yapamadı satışları azaldı fifa ise devasal bi artış gösterdi tüm yorumcularda 2011 den sonra Fifa pesi geçti diyor