Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Crytek'in Warface'i En Sonunda Batıya Geliyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 29965_550x250.jpg]

Asya bölgesi için Nexon'la, Rusya için de Mail.RU ile özel olarak anlaşan Crytek, batı ülkeleri için aradığı kanı bir türlü bulamamıştı. Fakat Warface, en nihayetinde batı biletini aldı.

Bugün yapılan açıklamaya göre Crytek, Warface'in Avrupa ve Amerika sunuculuğu için Trion Worlds ile anlaştı. İlk deneyimi Rift ile birlikte başarılı bir çıkış yapan ve ardından peş peşe oyunlarını duyuran Trion Worlds, önceki oyunların aksine Warface'in gelişmine katkıda bulunmayıp sadece sunuculuk yapacak.

Crytek'in GFACE, Trion'un da Red Door platformlarını destekleyecek olan Warface adına yayınlanan basın bildirisinde oyunun Avustralya, Yeni Zelanda ve Türkiye için de yayınlanacağı üstüne basılarak hatırlatılmış.

Şimdi tek yapmamız gereken çıkış tarihini beklemek.
Oyun baya güzel. Ama Grafikleri Çok Yüksek.
Gelsin hemen denicem Smile
Benim anlamadığım oyun aylardır hala betada Big Grin
(07-26-2012 10:33 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Benim anlamadığım oyun aylardır hala betada Big Grin

Rusya Betada idi, Europa daha betaya girmedi sagolsun biz kapali beta ya hesap olduk crytek mucuk canım
gelsede denesek
Referans Adresler