07-26-2012, 02:38 PM
07-26-2012, 03:54 PM
Grafikleri ultra yapabildiğim tek oyun(!).
07-26-2012, 04:20 PM
http://www.youtube.com/playlist?list=PL5...ature=plcp
33 bölümlük rehber serisi çok güzel şekilde anlatılmış oyun bende buradan öğrendim tam olarak oyunu.Ve diğer oyunlara da Let's Play videoları çekiyor tavsiye ederim.
33 bölümlük rehber serisi çok güzel şekilde anlatılmış oyun bende buradan öğrendim tam olarak oyunu.Ve diğer oyunlara da Let's Play videoları çekiyor tavsiye ederim.
07-26-2012, 04:27 PM
multiplayer yeri var sanırım birisi kursada oynasak diyorum 
berkay şu ilk gece diye bir şey var o mod benim minecraftta yok başka sürümlerimi var oyunun.

berkay şu ilk gece diye bir şey var o mod benim minecraftta yok başka sürümlerimi var oyunun.
07-26-2012, 04:57 PM
(07-26-2012 04:27 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]multiplayer yeri var sanırım birisi kursada oynasak diyorum
İlk gece hayatta kalmayı gösteriyor o video.Etrafın görüntüsü de doku paketinden kaynaklanıyor LB Photo Realism kullanıyor doku paketi olarak.
Texture packs yerinde senin oyunda default seçilidir diğerlerini indirmen gerekiyor kullanmak istiyorsan.
http://www.minecraftdl.com/category/mine...ure-packs/
http://www.planetminecraft.com/resources/texture_packs/
Bu 2 siteden istediğin textureleri indiriyorsun.oyunun kurulu olduğu yerdeki
texture pack klasörüne atıp oyuna girip seçmen gerekiyor.
07-26-2012, 05:12 PM
Team Viewer versem yardımcı olabilirmisin.
07-26-2012, 06:17 PM
Hiç hoşuma gitmedi.
07-26-2012, 06:20 PM
(07-26-2012 06:17 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Hiç hoşuma gitmedi.
evet oyuna girdim 30 dk oynadım sıkıldım.
Bir de akşam olunca yerin dibine kadar gittim oralardan sesler gelmeye başladı biraz korkuyo insan

Edit: Oyun hep kastığı için kare kare oynadım

07-26-2012, 06:31 PM
(07-26-2012 06:20 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ](07-26-2012 06:17 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Hiç hoşuma gitmedi.
evet oyuna girdim 30 dk oynadım sıkıldım.
Bir de akşam olunca yerin dibine kadar gittim oralardan sesler gelmeye başladı biraz korkuyo insan
Edit: Oyun hep kastığı için kare kare oynadım
Biraz işim var yarın felan sana yardım edebilirim bu arada oyun kasıyorsa optifine modunu kullanmanı öneririm
SKYDAZ OPTİFİNE
Yukarıdaki linkten indir daha sonra onu aç install diyince zaten otomatik oalrak tüm dosyaları indirip yükleyecek
Oyuna girdiğinde options sekmesinden şu ayarları yap
Kod:
Grafikleri Fast Görüş mesafesi normal veya short
gelişmiş opengl kapalı
cloud kapalı
Fog - mipmap level kapalı
Animation bölümüne gel
Rain Splash'i kapat
Detaylardan
Clouds Kapalı
Trees - Water - Fast
Sky Kapalı
Clear water kapalı
Better Grass ben fast yapıyorum istersen kapatabilirsin
Rain & Snow Stars - Depth Fog Better Snow bunlarıda kapat
Other yerinden
Smooth Fps ve fast Debug info yu aç07-26-2012, 06:41 PM
Forumda bu oyunun bağımlıları vardı. Oyunun nasıl bir şey olduğunu banada anlatırlarsa şayet multi oynayalım derim akşama toplucana.