Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock ! son 2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
1 Warrock açılmıyor gamestart çıkmıyor

2 eğer premium gelmezse 1 ay sonra son oynıyışım olacaktır !
Evet bendede gamestart gelmıyor
Güne sorunla başladık gene
Hadi hayırlısı bakalım
sorunu çözüldü ! ! !

Yakında bizim sunucularda acil bakım yapacak.
Bu işlemin tamamlanması yaklaşık 1 saat sürecektir.

Kesinti 08:00 TSİ 09:00 CEST ve sonunda başlayacak.
Böylece, tüm oyun sunucuları bu süre boyunca kapalı kalacaktır.

Önceden anlamak için teşekkür ederiz.
şuan saat
08.24 cest
09.26 tr saati

Açıklama: Acil Bakım Tarifeli
Tarih: 26 Temmuz 2012
Süre: 01 Saat (ler) 00 Dakika (lar) (Sunucular), 8:00-09:00 CEST
rep ++++
cest tr saatine göre 1.3dakkia geride
trshgkazu (can bey) lütfen şu premium gelsin o kadar para verdik verin şu gold premiumuzu
+rep alınca yükseliyor musun? forumda saygınlığın mı oluyor ?

böyle yaparsan forumda saygın kalmaz önemli olan rep değil forumda ki davranışın Wink
Ben katılıyorum premium gelmesse kesin 1 ay a kalmaz bırakıcam.
Buradan bilmem kaç defa söylendi fakat bir defa da ben söyleyeyim .Sorunu Can halledemez ! Sorun Dream Execution şirketiyle alakalı ve zamanında tek uğraşan kişide Can 'idi o yüzden Can Bey premiz nerede gibisinde sözler sarf etmeyin artık , çocuk bıktı açıklama yapmaktan size iyi niyetle açıklama yapıyordu birisi afişe etti şimdi konu açması yasak forumda çocuğu zor duruma düşürdük değilde hala kendinizi düşünüyorsunuz !
(07-26-2012 10:01 AM)tospii1 Yazılan: [ -> ]Buradan bilmem kaç defa söylendi fakat bir defa da ben söyleyeyim .Sorunu Can halledemez ! Sorun Dream Execution şirketiyle alakalı ve zamanında tek uğraşan kişide Can 'idi o yüzden Can Bey premiz nerede gibisinde sözler sarf etmeyin artık , çocuk bıktı açıklama yapmaktan size iyi niyetle açıklama yapıyordu birisi afişe etti şimdi konu açması yasak forumda çocuğu zor duruma düşürdük değilde hala kendinizi düşünüyorsunuz !
adamlar uğraşmazken bunu yazan tek kişisin Admin adam (game moderator ) anladınmı adamlar uğraşsalara sorun çözülür
(07-26-2012 10:39 AM)sembol Yazılan: [ -> ]
(07-26-2012 10:01 AM)tospii1 Yazılan: [ -> ]Buradan bilmem kaç defa söylendi fakat bir defa da ben söyleyeyim .Sorunu Can halledemez ! Sorun Dream Execution şirketiyle alakalı ve zamanında tek uğraşan kişide Can 'idi o yüzden Can Bey premiz nerede gibisinde sözler sarf etmeyin artık , çocuk bıktı açıklama yapmaktan size iyi niyetle açıklama yapıyordu birisi afişe etti şimdi konu açması yasak forumda çocuğu zor duruma düşürdük değilde hala kendinizi düşünüyorsunuz !
adamlar uğraşmazken bunu yazan tek kişisin Admin adam (game moderator ) anladınmı adamlar uğraşsalara sorun çözülür

siz sadece can ' a söyleyebilirsiniz canda onlara söyler bu böyle onlar yaparsa yapar bekletirler
Referans Adresler