Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nexon Hesabım ve Silahları Satın Almak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İyi akşamlar,
Warrock'ı Gamersfirst zamanı yaklaşık 2 sene oynamıştım. Lise nedeniyle belirli bir süre bıraktım ve tekrar oynamaya karar verdim. Oyunu Nexon firması alınca kafam biraz karıştı. Smile Sorularım var sizlere. Şimdi eskisi gibi http://en.warrock.nexoneu.com daki market ten Nexon Cash ile silah satın alınırken level a bakılıyor mu? Eskiden premium olmadığı halde g1 kredisi ile silah alabiliyorduk. Hala geçerli mi? Ayrıca bu markette silahları kullanma levelları var mı? Mesela Famasın? Ben göremedim de. Son olarak Nexon un sitesinden girdiğimde kd oranım 0 gözüküyor. Nedeni nedir? Oyundaki adım l3yqrkm1st . Orada farklı gözüküyor. Problem olur mu? Aynı kullanıcı adıyla giriş yapıyorum çünkü. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla...
Forum için farklı id, oyun içi nick farklı yapabilirsiniz. Level sınırı var silahlarda ve görüntü açısından bir sınırlama yok. Oyun içi kullanacağınız zaman level sınırına takılırsınız. Forumda bu tip konular mevcut araştırmak her işin başıdır.
Çarını tasırken oyuna giriş yaparken nickini baska bir şey yazdıysan hesabın bir level olur
2-Nxbomeer Acıklama Yaptı level sorunu var Famas'ı 16 level altında kulanılmaz diye ama kullananları gordum.
Ben hesabımı taşımadım yeni bir hesap açtım. Sizin oyundaki level ve kd leriniz hesabınıza girince gözüküyor mu?
Sitedeki profili ve oyun içi sol üst taraftaki kd oranını ara sıra güncelliyorlar. Oralara pek takılma. Oda lobisindeyken ki kd oranına bakmalısın.
Son olarak şeyi sorayım. Siteye girdiğimde yazan profil ile oyun içindeki isimler tutmuyor. Ama aynı kullanıcı adıyla giriş yapıyorum. Nedeni nedir?
Sitedeki Ulke Famasların sınırı kalkmıs?
Famas ' ın Bazı sürümleri 16 lvl üstü idi ama sanırım gold falan gitti yerine ülke famasları geldi onlarda +16
Ben PSG li premium paketinden aldım. Elimde 5000 Nexon Cash var. 8 levelım. ülke famaslarından alsam 16 lvl kullanabilir miyim premium olduğu için?
(08-06-2012 06:45 PM)l3yqrkm1st Yazılan: [ -> ]Ben PSG li premium paketinden aldım. Elimde 5000 Nexon Cash var. 8 levelım. ülke famaslarından alsam 16 lvl kullanabilir miyim premium olduğu için?

Kullanırsın lvl sınırı yok onlarda.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler