Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: HersekZade VEDA :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
sevgili kardeşlerim öncelikle ramazanınız mübarek olsun.
yaklaşık 5 yıldır oynadığım charım hersekzade yi çok sevdiğim bir arkadaşıma verdim. kendisi bundansonra sizinle oyun oynayacak tır.
benim geçici birsüreliğinede olsa bırakma sebeplerim ;
ilk yıllardaki zevki ve arkadaşlığı artık bulamıyorum.
okullar tatil olunca oyunun tadı hepten kaçıyor.
bende ister istemez bazılarınızı üzmüşümdür buradan özürdilemek istiyorum. oyunun stresinden kaynaklanıyordur o yüzden kalp kırmaya gerek yok.
charımı verdiğim arkadaşıma char bilgilerinide verdim yani yeni sahibi sayılır. yaşı benimle aynıdır, size şimdiden iyi eğlenceler ve küfürsüz oyunlar diliyorum.
herkesin annesi, bacısı kendine çok kıymetlidir özellikle benim gibi evli olanlar için söylüyorum eşimiz çocuğumuz da bize kıymetlidir o yüzden benim tavsiyem bu kıymetli varlıklarımıza küfür ettirmeden sadece eğlence olsun diye bu oyunu oynayın.
ben bunu 5 yıldır yaptım hiçbişey kaybetmedim.
neyse uzun lafın kısası allah'a emanet olun .
bu sadece bir oyun unutmayın !!!

Yazının tamamını büyük harfle yazmak yasaktır. Düzenlendi.
Hayırlısı olsun... Smile

Yazında küfür meselesine çok önem vermişsin. Smile Sende biliyorsundur oyun içindeki çoğu kişinin yaş sınırını bu yüzden dediklerine aldırmaman en iyisi olurdu.
Hayırlısı olsun...
Hayırlısı Olsun..
Gökhan abi bırakmanı istemezdim bence bırakmamalısın oyunun tadı sensiz biraz zor çıkacak tekrar geri dönmen dileğiyle , hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun bende bırakmayı planlıyorum charı satacak birini bulamadım.4 Temmuzdaki güncellemeden sonra baya lag oldu bende sebebini bilmiyorum.Canımı çok sıkıyor oyunu bırakacağım charı satınca bu yüzden
Allah'a emanet ol Real'de başarılar.
Hayırlı olsun..
Hayırlısı olsun..
Hayirli Olsun da buyuk yazmana gerek yoktu. Bu kadar yazi nasil duzeltilir bilemiyorum Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler