07-25-2012, 07:31 PM
sevgili kardeşlerim öncelikle ramazanınız mübarek olsun.
yaklaşık 5 yıldır oynadığım charım hersekzade yi çok sevdiğim bir arkadaşıma verdim. kendisi bundansonra sizinle oyun oynayacak tır.
benim geçici birsüreliğinede olsa bırakma sebeplerim ;
ilk yıllardaki zevki ve arkadaşlığı artık bulamıyorum.
okullar tatil olunca oyunun tadı hepten kaçıyor.
bende ister istemez bazılarınızı üzmüşümdür buradan özürdilemek istiyorum. oyunun stresinden kaynaklanıyordur o yüzden kalp kırmaya gerek yok.
charımı verdiğim arkadaşıma char bilgilerinide verdim yani yeni sahibi sayılır. yaşı benimle aynıdır, size şimdiden iyi eğlenceler ve küfürsüz oyunlar diliyorum.
herkesin annesi, bacısı kendine çok kıymetlidir özellikle benim gibi evli olanlar için söylüyorum eşimiz çocuğumuz da bize kıymetlidir o yüzden benim tavsiyem bu kıymetli varlıklarımıza küfür ettirmeden sadece eğlence olsun diye bu oyunu oynayın.
ben bunu 5 yıldır yaptım hiçbişey kaybetmedim.
neyse uzun lafın kısası allah'a emanet olun .
bu sadece bir oyun unutmayın !!!
Yazının tamamını büyük harfle yazmak yasaktır. Düzenlendi.
yaklaşık 5 yıldır oynadığım charım hersekzade yi çok sevdiğim bir arkadaşıma verdim. kendisi bundansonra sizinle oyun oynayacak tır.
benim geçici birsüreliğinede olsa bırakma sebeplerim ;
ilk yıllardaki zevki ve arkadaşlığı artık bulamıyorum.
okullar tatil olunca oyunun tadı hepten kaçıyor.
bende ister istemez bazılarınızı üzmüşümdür buradan özürdilemek istiyorum. oyunun stresinden kaynaklanıyordur o yüzden kalp kırmaya gerek yok.
charımı verdiğim arkadaşıma char bilgilerinide verdim yani yeni sahibi sayılır. yaşı benimle aynıdır, size şimdiden iyi eğlenceler ve küfürsüz oyunlar diliyorum.
herkesin annesi, bacısı kendine çok kıymetlidir özellikle benim gibi evli olanlar için söylüyorum eşimiz çocuğumuz da bize kıymetlidir o yüzden benim tavsiyem bu kıymetli varlıklarımıza küfür ettirmeden sadece eğlence olsun diye bu oyunu oynayın.
ben bunu 5 yıldır yaptım hiçbişey kaybetmedim.
neyse uzun lafın kısası allah'a emanet olun .
bu sadece bir oyun unutmayın !!!
Yazının tamamını büyük harfle yazmak yasaktır. Düzenlendi.