Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 0pistolero + mvp-he4v3n HACK !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
mvp-he4v3n
Bknz: Yüksekten düşme. Red Clover da yüksekten düşürek ölemezsiniz.Ancak opk açıp havaya çıkıp düşerseniz olur.Bu adamın hack yaptığını çok zamandır biliyordum ancak kanıtlayamamıştım.Sonunda kendini belli etti.
[attachment=1109]

0pistolero
Ss gayet açık.
[attachment=1110]
Evet, red clover da atlama ile hp nin düşeceği bir yer yok. Güzel düşünceWink
Red Clover daki SS ye bizzat şahidim çünkü aynı odadaydık.. Böyle şeyleri SS ye çabucak aldığı için kutay kardeşimi kutluyorum Big Grin
Aynen... Güzel bi kanıt olmuş
Çok bariz bi şekilde belli etmişler kendılerını...
Benim M249 güzel mi Kutay Big Grin
(03-05-2010 07:06 PM)Adem Çelik Yazılan: [ -> ]Benim M249 güzel mi Kutay Big Grin

Adem konuyu saptırmaBig Grin
güzel yakalamışsın victory.gif
Beyler meraba ben 0pistolero öncelikle hack kullanmadığımı sizlere belirtmek isterim. Ayrıca aldığın SS'ler de hiçbirşey yok. Şimdi de warrock tr server'ında w1nkan diye bir kullanıcı var burayı gelmiş okumuş nereye girsem hack deyip attırıyor lütfen bu ayıbı ortadan kaldırmanızı rica ediyorum...
(03-08-2010 09:49 PM)ertugrul45 Yazılan: [ -> ][size=large]Beyler meraba ben 0pistolero öncelikle hack kullanmadığımı sizlere belirtmek isterim. Ayrıca aldığın SS'ler de hiçbirşey yok. Şimdi de warrock tr server'ında w1nkan diye bir kullanıcı var burayı gelmiş okumuş nereye girsem hack deyip attırıyor lütfen bu ayıbı ortadan kaldırmanızı rica ediyorum...[font=Times New Roman]

Dalga mı geçiyorsun her şey açık ortada.
Forumda ve TS'de yerin yok TS yetkilileri bu kişiyi gördüklerinde banlasınlar lütfen.
Referans Adresler