Warrock için Nexon Cash Çekicektim
Ve 1 km lik yolun ardından ziraat Bankasına ulastım sırada 4-5 Kişi varmıs
ve Tam Sıra Bana Geldi Derken Atm'de sorun yasandı.Dedim 2 saat sonra tekrar gelirim Eve geldim ve tekrardan Ziraat bankasına gittim parayı yatırdım Eve geldim ödeme Bildir yapıcam Bu kezde Sitede Bakım var
Bugün üstümde Bir cünüplük var
Sansız olayınız varsa sizde yazın

Sitede yenilik var. Ödeme fişini atmamani tavsiye ederim
Yol yakınken Abdest al

İşte bir gün bakkala gidiyordum önümde muz kabugu varmıs kaydım düstüm ayagım incildi hastaneye giderken (ambulansla) ambulans kaza yaptı bu sefer 2 ayagımda kırıldı hastanede kalıyordum hastanedeyken hasta bakıcı cay getiriyordu kaynar onuda koluma doktü sonra kolumuda alcıya aldılar sadece 1 kolum kaldı şimdi o kolla yazıyorum size..
Ayağı incilenin ambulans la gideni ilk defa görüyorum

bende de hep ziraat arızalanıyordu deli oluyordum ya

iftardan sonra güzel bir duş al

teraviye felanda gidebilirsin

(07-25-2012 06:07 PM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]İşte bir gün bakkala gidiyordum önümde muz kabugu varmıs kaydım düstüm ayagım incildi hastaneye giderken (ambulansla) ambulans kaza yaptı bu sefer 2 ayagımda kırıldı hastanede kalıyordum hastanedeyken hasta bakıcı cay getiriyordu kaynar onuda koluma doktü sonra kolumuda alcıya aldılar sadece 1 kolum kaldı şimdi o kolla yazıyorum size..
Hadi bunuda açıklayın ateistler.
internetten yatır sende, 18 yaşına gelmişsin banka hesabın vardır herhalde.
Bir dahakini öyle yapıcam Gezmeyi Seven birisiyim O yüzden bu şekilde yapmayı tercih ettim ama etmez olaydım dedim