Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Katılıcam

Tabi ki geleceğim.Geçen ki Warrior Epic buluşma yeri değil mi ?
geleceğimm

(01-06-2010 11:12 PM)TRDarkinq Yazılan: [ -> ]Tabi ki geleceğim.Geçen ki Warrior Epic buluşma yeri değil mi ?
evet ufuk aynı yer. Gene üst katta yapacağız. Sizinkilere haber sal ufuk gelsinler =)
(01-06-2010 11:37 PM)qstrgy07 Yazılan: [ -> ] (01-06-2010 11:12 PM)TRDarkinq Yazılan: [ -> ]Tabi ki geleceğim.Geçen ki Warrior Epic buluşma yeri değil mi ?
evet ufuk aynı yer. Gene üst katta yapacağız. Sizinkilere haber sal ufuk gelsinler =)
Can abi(Varlox,hani şişmandı görmüştürsün geçen buluşmada) oyunu bırakıyor sırf buluşmalar için yeniden başlıyor ^_^ Tamam reklam işi bana ait ^^ Ayrıca Kaan abi geçen ki gibi tüm oyunları silmesinler hep beraber bir modern warfare 2 de yaparız

(=
ne call of u ufuk. Amaç kaynakşa güzel zaman geçirme =) Bırak o işleri xD
Hafta içi kritik durum Saat 5te evden çkıyorum üni.ye gidiyorum [Akşamcıyım]
Ama saat daha erkenlerde olursa katılma imkanım olur.
Sanırım katılamayacağım.
Herkese iyi eğlenceler.

Tatilin 2. haftası İstanbul'a gelme gibi bir plan var aklımda.Eğer İstanbul'a gelirsem kesin ordayım....
(01-07-2010 11:02 AM)ForYouKill Yazılan: [ -> ]Hafta içi kritik durum Saat 5te evden çkıyorum üni.ye gidiyorum [Akşamcıyım]
Ama saat daha erkenlerde olursa katılma imkanım olur.
istek gelirse saat 13'den öncede sanırım ayarlayabiliriz. Ama öyle bir şey olursa en iyi ihtimal 11 olur...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11