Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Post konuları hakkında.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
EVET BEYLER BU GÜN DÜŞÜNDÜMDE ;
Şu 2 günden beri post konusu var kim konu acsa post kasıyorsun deniliyor tamam bende dün

bir arkadasla ugrasıyordum ama bıraktım alican ve mustafa abiylede konustum ama cidden

Yeter su post konuları bırakın beyler post yapsınlar hayır yapınca ne oluyor anlamadımki

kassınlar bırakın size bir zararı varmı yok lütfen beyler bırakın ne yaparlarsa yapsınlar.

Boşverin Gitsin acıkcası. victory.gif
ön yargı diye değerlendirebiliriz bence
Uçarım burdan sana ARTİST
Post kasıyorsun Angry Big Grin
Ya 100 mesajı olan post kassa ne olacak kasmasa ne olacak ya. Bırakın konuşsunlar yazsınlar tartışmanın kıvamını bilmiyorsunuz.
(07-25-2012 02:22 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Ya 100 mesajı olan post kassa ne olacak kasmasa ne olacak ya. Bırakın konuşsunlar yazsınlar tartışmanın kıvamını bilmiyorsunuz.

Aynen dün oyundan sıkıldım forumda takılım dedim 5 10 yorum atınca adımız post'cuya çıktı işe bak bizim yorum yapmamız seni neden ilgilendiriyor
Yanı post kassın nolcakkı 7.000 mılyon mesajıda olsa genede uye. Sadece rutbe resmı artıyo ona bakanda yok.
Bakın bana 8100 e yakın post'um var ama üyeyim Big Grin Tongue cidden bir değişiklik hissetmiyorum.
Can abi saatte bi değişiklik olmadı dimi ? Boşuna beklemeyelim ?
(07-25-2012 02:22 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Ya 100 mesajı olan post kassa ne olacak kasmasa ne olacak ya. Bırakın konuşsunlar yazsınlar tartışmanın kıvamını bilmiyorsunuz.

evet birilerinin mesaj sayısına yaklaşmasın yeter dimi Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler