Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Selamlar Olsun!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Eski çarım n1rv4na1 (41 lvl di Tongue) g1 de kalmıştı ve bende oyunu bırakmıştım. Aslında olay benim e-maili unutmam yüzünden yaşanan bir aptallıktı. Bu yaz başı kendime yeni bir tane hesap açtım ve oynamaya başlaıdm. Oyundaki kullanıcı adım MAV1. Gerçekteki ise Ali. Merhabalar Smile
Merhaba ali bende xdeathforg0d ben seni oyundan tanırım Big Grin ama bu arada oyundaki simin hakiketten güzel
Aramızda hoşgeldin FORUM KURALLARI nı okumanı tavsiye ederim.
oyunda çok gördüm seni , hoşgeldin iyi forumlar
Hosgeldın Eftelya Saygılar Big Grin
Hoş geldin MAV1 ALi
(07-25-2012 01:58 PM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]Aramızda hoşgeldin FORUM KURALLARI nı okumanı tavsiye ederim.

Aynen FORUM KURALLARInı oku sonra birine bilgi verirken biri çıkar post kasıyorsun der AngryAngry
(07-25-2012 01:58 PM)xDeathforg0od Yazılan: [ -> ]Merhaba ali bende xdeathforg0d ben seni oyundan tanırım Big Grin ama bu arada oyundaki simin hakiketten güzel

Nickimi beğenen birilerini görmek güzel. Genelde beğenmeyenleri çıkıyor karşıma Tongue. Yorum atan herkese teşekkürler bu arada. beyfendi
hg dostum
(07-25-2012 02:00 PM)xDeathforg0od Yazılan: [ -> ]
(07-25-2012 01:58 PM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]Aramızda hoşgeldin FORUM KURALLARI nı okumanı tavsiye ederim.

Aynen FORUM KURALLARInı oku sonra birine bilgi verirken biri çıkar post kasıyorsun der AngryAngry

bak canım kardesim bak seni uyarıyorum dün bak alican abi ve mustafa abiyle konustum bak daha konusmuyorum senle sataşma yoksa ben sana kötü sataşırım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler